Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drogi telefon

Polecane posty

Gość gość

Ma któraś z Was telefon za 3tysiące zł albo więcej?

Gość gość
No i co mam

Gość gość
napiszesz jaki? I czy warto było wydać tyle kasy na telefon?

Gość gość
mam iphone'a 7 więc jest powyżej 3000 i jestem zadowolona

Gość gość
a jakbyś miała powiedzmy za 500-1000zł to nie byłabyś zadowolona. Chodzi mi o to, czy-Twoim zdaniem- jest sens wydawać tyle pieniędzy na telefon?

Gość gość
ja od iphone'a to nie ta osoba z góry, ktora pisala :D jakby co...

Gość gość
iPhone 7 plus warto było od modelu 3 jak wejdzie nowy zawsze kupuje bo używam tylko sprzętu Apple mega zadowolenie nie wywyższać mi akurat pasuje ale inni mogą mieć inny gust, ja sobie nie wyobrażam mieć coś innego

Gość gość
rozumiem, a ile masz lat?

Gość gość
30 a co to ma do rzeczy

Gość gość
wiesz, chodziło mi o to, czy mam do czynienia z osobą dorosłą, czy z nastolatką, której rodzice kupują drogie gadżety?

Gość gość
koleżanki też mają takie drogie telefony?

Gość gość
Nie u mnie w pracy tylko ja mam iphonea

Gość gość
tylko ty? Nie potrzebują czy nie stać ich?

Gość gość
wiesz, ja jestem facetem niewiele starszym od Ciebie mam 31 lat i wydaje mi się, że niektórzy traktują i-phony jak niemal jakąś religię, że to nie jest zwykły produkt, tylko coś co daje im poczucie jakiejś wyższości.

Gość gość
właścicielko i-phone'a: jesteś jeszcze?

Gość gość
może ktoś inny ma drogi telefon?

Gość pelagggia
dla mnie telefon za 3k to trochę za dużo, ale kupiłam Lunę II i też jestem zadowolona

Gość gość
No jestem ???

Gość gość
ja nie rozumiem osób wydających 3tys na telefon, który służy przecież do dzwonienia. Zdjęcia można robić aparatem, a dobry aparat kosztuje dużo więcej, niż telefon.

Gość gość
Ja tez mam IPhona 7 i jestem zadowolona, wybrałam bo po prostu jestem przyzwyczajona do tych telefonów, wcześniej miałam 6 plus, ale miał wadę fabryczna, w dodatku był po gwarancji i trochę stłuczony wiec nic się nie dało z nim zrobić. Był jeszcze w międzyczasie na kilka miesięcy huawei z Androidem - po 8 miesiącach od kupna zacinał się tak, ze ekran latał od góry do dołu, przestał działać dotyk z prawej strony, wiec nawet nie można było pisać. Zgadzam się z tym, ze iphony wyrabiają pewne przyzwyczajenia, których brakuje kupując inne smartfony(np blokowanie notatek, tryb night shift, słownik który automatycznie poprawia po naciśnięciu spacji i nie trzeba wybierać słowa po każdym napisaniu z kilku na pasku na gorze klawiatury itd.).

Gość gość
Kurcze w moim przypadku to nie snobizm bo mam go w etui i nie widać co to ale nie wyobrażam sobie tel z Androidem czy laptopa z windowsem przyzwyczajenie u mnie w domu są tylko iphony mąż i córka i MacBooki i iMac po prostu to lubimy

Gość gość
ja mam starą nokię i mi pasuje, nie zacina się mimo upływu wielu lat.

Gość gość
Chcąc uwiecznić jakieś jednorazowe i wyjątkowe sytuacje, na wszelki wypadek zawsze i wszędzie bierzesz ze sobą aparat? Poza tym telefon to tez aplikacje - nawigacja, pakiet typu office(nie do końca, bo w iPhonie jest pages, numbers i keynote - tak jak word, excel i powerpoint). Kiedyś musiałam zrobić prezentacje nie mając komuputera - a w zasadzie mając, ale taki, ze nic nie dało się zrobić - zrobiłam ja na iPhonie i wyszła lepsza, niż na zwykłym komputerze - biorąc pod uwagę wszelkie przejścia, czcionki, efekty itd, tu jest tego dużo więcej. No i oczywiście gry :)

Gość gość
I przestańcie pieprzyć ze to snobizm czy lans bo to bzdura w takim razie to ze mam border collie to tez snobizm?

Gość gość
bo to jest snobizm i lans, laska mająca najnowszy apple czuje się lepsza od innych dziewczyn i popisuje się swoim telefonem. jak to więc nazwać?

Gość gość
Głupoty gadasz ja nosze swojego ifa w etui bez dziurek na jabłko i nie widać co to za fon to tez lans? Bidoku

Gość gość
może jesteś wyjątkiem, jednak większość się popisuje. Myślisz, że jak mam starą nokię, to jest to obciach?

Gość gość
Kurde nie rozumiem tej krytyki if w etui a macbook i iMac w domu nikt nie widzi po prostu pasuje mi ten system czy to ciężko zrozumieć ze nie czuje srandroida i srindowsa

Gość gość
a stara nokia to obciach?