Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stolec

Polecane posty

Gość gość

Czujecie chęć oddawania stolca często? Bo ja bardzo , za każdym razem gdy oddaję stolec czuję się zrelaksowany i czuję chęć do życia. Lubię zjeść a potem czekam na to chwilę gdy oddam stolec, to daje mi więcej satysfakcji niż seks z kobietą. Co o tym myślicie?

ja sram codziennie rano bo jestem zawsze pelen nembutsu w amidzie butsu regularnosc musi byc zachowana. xD

Gość gość
A jesz potem ten stolec?

Gość gość
Ja właśnie chciałbym srać zawsze rano twardą kupą , ale nie zawsze stolec jest twardy i to już nie daje takiej satysfakcji gdy nie jest twardy lubię czuć ten ucisk gdy robię kupę.

Gość gość
Z jedzeniem stolca to raczej się nie spotkałem ale mam nadzieję , że podzielicie się ze mną swoimi doświadczeniami. :)

G****o ma smak gorzkawy. To jest taki nieokreślony smak, można powiedzieć, że gorzkawy. Gdyby nie ten smród, to można byłoby to normalnie jeść na codzień. Niestety ten zapach ma w sobie coś takiego, co odrzuca i ciężko przemóc się, żeby przełknąć ten kał. Gdy pierwszy raz Dr. M kazała mi zjeść scat swojej asystentki - Panny Oktavii, to porzygałem się do przygotowanej mi przez Dr. M czerwonej miski, a następnie kazała mi to zjeść razem ze swoimi rzygami. Tak jak powiedziałem, gdyby nie ten powodujący odruchy wymiotne zapach g****a, to wcale by nie było to takie złe i można byłoby normalnie to spożywać. W gwarze sadomasochistycznej g****o jest nazywane kawiorem i wydostaje się prosto z kakaowego oczka. Także mógłbym to normalnie jeść.