Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie mogę znalezc pracę na sex telefonie?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że to dziwne ale ja to uwielbiam.... w sensie prowadzić erotyczne rozmowy z mężczyznami przez telefon. Mam bardzo rozbudowaną wyobraznie i nie wstydzę się. Od kilku lat marzę o pracy na sex telefonie ale nigdy nie wgłębiałam się w ten temat. Obecnie pracuje w biurze i czeka mnie rok przerwy od pracy i stiwerdziłam, że to jest ten czas. Słuchajcie gdzie moge taką pracę znalezc, gdzie szukać? Pracował tam ktoś z was?

Ja tez to polubilam przez mojego bylego...:) Doskonale wedzialam o czym mu mowic, co go podnieca, kiedy nikogo nie bylo jeczalam przez tel, jednak nie potrafie udawac, robic tego na zawolanie, wiec musialo mi byc w tym czasie dobrze i takie "pobudzanie" dzialalo w dwie strony.:P Nie moglabym robic czegos takiego z nie wiadomo kim, tym bardziej traktowac to jako "prace"... Po drugie nie wiesz na kogo trafisz, moze na jakiegos obrzydliwego dewianta, ktory bedzie mowil jakies obrzydlistwa. I najwazniejsze-to pewien rodzaj PROSTYTUCJI.:) A cos takiego szukaj w ogloszeniach, bo gdzie indziej?:)

Gość gość
podpinam sie

Gość gość
PODPUCHA! Szukacie naiwniaczek do roboty? Wystarczy przeczytac artykuly o dziewczynach, ktore pracowaly w seks telefonach. Mowia, ze ZALUJA, ze popelnily ten blad, ze STRACILY bardzo duzo, ze to ohydne i obrzydlwie, ze nienawidza wysztkich facetow, ze nikomu nie ufaja, ze to gorsza robota niz mycie kibli.

Gość gość
Pytam dla siebie :)

Gość gość
Może troche offtop ale jak nudzi się Wam seks z partnerką to warto spróbowac czegos innego. Nasz związek uratowały sex telefony. Zacząłem od profesjonalistek z http://boginiesexu.pl/ a one tak mnie wyuczyły, że teraz swoją żonę doprowadzam do orgazmu przez telefon. Mówie Wam fajna odmiana!