Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochanaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zazdrosc chlopaka a przyjazn

Polecane posty

Gość Zakochanaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hej, mam maly problem. Mianowicie mam przyjaciela, znamy sie juz troche i jest dla mnie jak brat i kocham go jak brata, ale mam rowniez chlopaka(od ponad miesiaca ale daze go ogromnym uczuciem i mi mega zle jak jest miedzy nami zke i bardzo mi na nim zalezy) ktory wybaczyl mi ze sie podszYwalam pod kogos kim nie bylam no ale on jest strasznie o niego zazdrosny i nie chce zebym sie z nim spotykala a spotykamy sie czasem pogadac czasami sie prztulic i w ogole... co zrobic? Jak sie zachowac? Kocham chlopaka, dostalam w ogole prezent na mikolajki na swieta rowniez, ja mu nic nie kupilam no ale liczy sie gest, a postawilam mu ultimatum ze albo zaakceptujw ze mam przyjaciela kochamy sie jak brat z siostra on mnie przytula ja jego tez caluje w policzek, albo niech szuka innej sobie... dobrze zrobilam? Chetniw poznam wasze opinie. Dodam jeszcze ze glownie mu chodzi o tego przyjaciela ktory dziewczyny moze i nie ma ale relacje opisalam wyzej. Mowil zebym sie spotykala z przyjaciolkami i z nimi sie przytulala i czas spedzala ewentualnie wieksza grupka. Co robic? :/

Gość gość
Ktoś odpowie?

Gość gość
stawiając ultimatum dla chłopaka postawiłaś go przed faktem że na przyjacielu tobie bardziej zależy niż na nim

Gość gość
Ktos cos jeszcze opinie jakies? Nie wiem co robic :(