Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznać że ktoś ma kogoś ewidentnie gdzieś?

Polecane posty

Gość gość
Miałam zły humor i nie wiem dlaczego tak zachowałam się

Gość gość
autorko nie słuchaj tu tej gimbazy.Zachowałas się tak bo czujesz podskórnie ze cos jest nie tak, pękłas po prostu. Ja wypowiadałam się powyżej i mam identyczną sytuację. Nie wiem czy mu zależy, u mnie są takie dni ze nie ma ani smsa ani telefonu. Mam natomiast porównanie do swojego ex i przy nim nigdy nie miałam takich myśli, bo on działał i czuło się że mu zależy. Teraz nie wiem, pół roku związku a u nas wciąż takie zdystansowanie się wyczuwa.

Gość gość
Gość 10.12 Dokładnie. Chyba mamy identyczna sytuacje. Ja wiem że on jest bardzo zapracowany, mam taką pewność ale moim zdaniem na te kilka więcej smsów można znaleźć czas. No już byłam tak sfrustrowana ze nie wytrzymałam. On mi mówi że wyolbrzymiam to wszystko i nie chce się kłócić. Tylko że na początku było inaczej, dzwonił nawet co godzinę z pracy, pisał, czuje ze coś jest nie tak. Nie chcę już tego wszystkiego maglować przez telefon ale jak się spotkamy to czuje ze nie wytrzymam i rozstanę się. To jest taka niepewność, najgorsze ze go wszystko bawi, wiecznie wszystko obraca w żart, nie dociera do niego to co mówię. Po kłótni potrafi odezwać się jak gdyby nigdy nic się nie stało, w bardzo dobrym nastroju. Może taki typ człowieka, już nie wiem. Ja też mam porównanie do ex i niestety miałam już takie samo uczucie, wtedy okazało się że flirtuje z innymi pannami i oszukuje mnie. Często się widujecie? Duża odległość Was dzieli?

Gość gość
Ja na jego miejscu juz dawno z taka debilka zerwal bym jak mozna kogos kogo sie niby kocha tak potraktowac idioyka normalnie