Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

The Kretka2

Polecane posty

Gość gość

Kontynuacja wątku The Kretka1 >

Gość gość
Ho ho ho Merry Christmas fani i antyfani Kretki !

Gość gość
Swieta swieta i po swietach.

Gość gość
Te sukienki w jednym z ostatnich filmów - to żesz co za odpustowe las vegas...

Gość gość
12:16 aż muszę zobaczyć :D Bo jej już nie oglądam wieki tylko forum czytam. Jakie odcinki mi polecacie, warte uwagi ?:D

Gość gość
Komentarz do tych co krytykują tak te sukienki. Mieszkacie w zaściankowej Polsce i g.o wiecie. Teraz im mniej tym lepiej, proste kroje i owszem cekiny w nocnych klubach. Ja na moją studniówkę miałam podobną do tej co Diana prezentowała i krótszą ! Sporo lat temu.

Gość gość
Mi osobiście podobają się te sukienki. W ogóle styl Kretki nie jest pretensjonalny i to w nim cenię. Sukienki w kroju proste, pasujące oczywiście na kobiety z figurą Kretki. Kretka może sobie pozwolić na noszenie obcisłych rzeczy (wtedy dopiero byłby hejt, że nosi się jak nastolatka) ale tego nie robi i dobrze. Stylem sukienki pasują do tego jak Kretka nosi się na co dzień, nie są to rzeczy wymyślne, cudaczne, tylko proste, ale na zgrabnej figurze wyglądają wyjątkowo.

Gość gość
Nie wiem po co te rady, że mogła zamiast sukienek projektować casy, biżuterię, czapki itp. Chcecie, to zajmujcie się własnie tym. Ona zajmuje się sukienkami, bo to było jej marzenie. Po co ma powielać wszystkich you tuberów. Może dzieciaki sa tym zainteresowane, ale ja wolałabym kupić sukienke niż kolejny badziew na telefon.

Gość gość
I kolejne rady - że mogła zatrudnić młodsze modelki. Nie wiem tylko gdzie znalazłaby w USA jakąś zgrabną nastolatkę, w Polsce już ledwie można spotkać nastolatki z figurą Kretki. Zatem naprawdę 30-letnia kobieta, mająca dziecko - nie ma się zupełnie czego wstydzić.

Gość gość
Cokolwiek nie zrobi będzie źle, bo polaczki cebulaczki z zazdrości już nie wiedzą co pisać. Dziewczyna robi to co robi, ma widzów, ma rodzinę, mieszka w fajnym miejscu. a tu jej życie układają, gdzie ma pracować, co projektować, że nie ambitna, że taka, że owaka. Tutaj same kobiety sukcesu normalnie z ambicjami na prezydenta Stanów Zjednoczonych, takie mądre, wykształcone i bogate. No i ubiegające się w najlepszym stylu, jak niegdyś Kennedy czy Diana :D

Gość gość
A ja ją bardzo lubie! Przyklada sie do filmikow nie sa takie byle jakie jak np. Szusz czy lobuzow.

Gość gość
A mnie się podoba Alicja Czarodziejka. Jak porównacie Ankę i Alę to zobaczycie, kto ma klasę i styl. Te sukienki to tandeta i tyle.

Gość gość
do gość dziś To nie zazdrość a szczera opinia. Jeśli komuś te jej sukienki się nie podobają. To co ma pisać, ze cudne bo tak chce Anka? Lubię Ankę i ją oglądam. Ale te sukienki nie chciałabym za darmo. Poza tym jest miła i ma fajną rodzinę.

Gość gość
Alicja Czarodziejka a Kretka, to zupełnie dwie inne osoby, wiec nie wiem jaki jest cel porównania. Lubię je obie choć sa inne. Co do sukienek to samo. Jednym jak mi się podobają, innym nie i Kretki celem nie bylo zadowolić wszystkich, tylko tych, którym odpowiada jej styl. Zatem owszem, każdy ma prawo wyrazić opinie na temat jej kolekcji sukienek, ale juz dopiski typu ze po co się w nich pokazuje ze swoją twarzą, dlaczego nie zatrudni młodych dziewczyn bo niby sama jest niewyjsciowa... to już dni, a nie ocena tego co zaprojektowała.

Gość gość
dno* a nie "dni"

Gość gość
Mamy prawo oceniac "produkcje" Anki. Skonczcie z ta "zazdroscia" bo to juz jest smieszne. Czy jezeli krytykuje prezydenta to znaczy, ze mu zazdroszcze i chcialabym byc prezydentem? Swoja balwochwalcza "miloscia" do Kretki szkodzicie jej. Ona mysli , ze jest taka wspaniala i spoczywa na watpliwych laurach. Krytyka moze inspirowac. Wasze "oburzenie" to nic innego tylko cenzura. Te czasy dawno minely nawet w Polsce. Sukienki sa prowincjonalne i pewnie dla Was odpowiednie.

Gość gość
do gość dziś Alicja jest troszkę młodsza jedynie, też pokazuje modę, myślę ze porównanie jest jak najbardziej na miejscu. Chciałam pokazać, ze dziewczyny w takim samy wieku pokazujące mniej więcej to samo ,różnią się klasą. Żebym była dobrze zrozumiana. Ktoś albo ,ma dar do mody i klasę, albo jej nie ma. Ala zanim coś wrzuci do sieci, przemyśli, a nie wrzuca co popadnie. Jest jakaś strona gdzie można zobaczyć te sukienki? Gdzie jakaś informacja z jakich materiałów te sukienki itd. Co do tego jak to przedstawiła i że młodsze modelki. Zgadzam się z Tobą w 100 %. To Anki sukienki i ona decyduje kto je wkłada na promocje. Nie wygląda tam wcale źle. Zresztą Ania dobrze wygląda moim zdaniem i naprawdę lubię tę dziewczynę. Jedynie te sukienki mi się nie podobają, jak również to, ze Ania czasem idzie na ilość a nie na jakość filmów.

Gość gość
Skoro różnią się klasą, to sama przyznałaś, że obie ją mają. I oczywiście, każdy ma prawo powiedzieć czy coś mu się podoba czy nie. Mi akurat bardziej podoba się prosty styl Kretki. Wiadomo że o gustach się nie dyskutuje i o ile kazdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, to próba ośmieszania tego kogoś, tylko dlatego że nie wstrzelił się w jego gust, jest śmieszne, a zauważ że wiele osób tak robi. I ja nie jestem z tych co wielbią Kretkę. Po prostu na tyle co ją obserwuję, to odbieram ją pozytywnie i nie ukrywam że jej figura której własnie nadmiernie nie eksponuje powoduje że mam do niej większy szacunek. Nie zgrywa przynajmniej typowej nastolatki. Ma luźny styl, taki jak ja. Z twarzy żadna piękność, ale żeby napisać że jest brzydka, musiałabym mocno skłamać.

Gość gość
Zawsze zasłaniacie się tym, że macie prawo do opinii. Ok. Ale, żeby zaraz obrzucać błotem ? Zero kultury i niestety widać tą zazdrość w waszych słowach.

Gość gość
do gość dziś Kto tu kogo obrzuca błotem? Tak, są dziwne komenty, mało kulturalne, jak wnioskuje po treści są to małolaty. Ale większość to merytoryczne komenty z pełną argumentacją.

Gość gość
Nie no Krecia klasę ma. Jakby jej nie miała, to nie miałaby tyle widzek. Jednak musiałaby trochę przemyśleć pewne rzeczy....

Gość gość
16:03 mówię tylko o tych komentarzach, które nie mają nic wspólnego z kulturalnym wyrażeniem opinii ;)

Gość gość
Ja obejrzałam dzisiejszy film kreci i mi się podoba :) Ma dziewczyna ciekawe życie. W Polsce by takiego nie miała. Jej córka też będzie szczęśliwsza na Florydzie niż w Polsce. Tam zawsze będzie miała lepsze życie. Z drugiej strony dobrze, ze coś robi a nie siedzi na garnuszku u męża. Nie znając języka, zarabia i to całkiem nieźle.Ale, że na Yt to jakie to ma znaczenie ;D

Gość gość
zajmuje sie yt bo nie potrafi nic wiecej, ona nawet jezyka ang zbyt dobrze nie zna. Jestem pewna, ze cala robote papierkowa, urzedy odwala Marek, juz widze kretke ze slownikiem w rece. Ona nawet chyba zadnej ksiazki nigdy nie pokazala w zadnym filmiku. A czytanie pewnie ogranicza tylko do bajeczek Wikuni. Niestety sukienki sa beznadziejne i moja opinia z zazdroscia nie ma tu nic wspolnego. wiadomo, kazdy ma swoj gust ale jak zobaczylam te sukienki pierwszy raz to pomyslalam tylko, ze one jakby byly zrobione dla kobiet z "lekkimi obyczajami" ze tak powiem: krotkie, czerwono krwiste i cekinowe. nawet na karnawal sie nie nadaja. sorry

Gość gość
Podsumowanie roku 2016 pokazuje tylko, ze Kretka jest osoba ,ktora lubi brac brac i brac. Na tym polega jej "sukces". Co do jej duzych zarobkow na YT mam watpliwosci, nie wszystko jest takie rozowe. Kazdy moze pokazac tylko plusy swojego zycia co nie znaczy, ze jest takie wspaniale. Nie znamy Anki , ale to co pokazuje wystarcza , zeby miec o niej opinie. Skoro mozna cos powiedziec po "pierwszym wrazeniu" tym bardziej po wielu, nawet krotkich, filmikach. Kretka to kobieta ,ktora podobno jest wyksztalcona. Jej sposob bycia ,wyslawiania sie swiadcza , ze jest inaczej. W Polsce nie jest jeszcze az tak zle ze szkolnictwem. To , ze sie usmiecha o niczym nie swiadczy . O jej intelekcie trudno mowic , bo go nie ma. Jest dosc zgrabna kobieta, pozbawiona urody i wdzieku. Zakochane "fanki" moga byc oburzone , ze jej "zazdroszcze". Nie interesuje mnie Wasza opinia .Jak napiszecie cos sensownego,chetnie przeczytam.

Gość gość
Podzielam zdanie --->>> gość dziś :) krecia ma niesamowitą figurę jak na 32 latkę (czy ile ona ma lat) po dziecku. Buzia pospolita, zniszczona. Sukienki jej nie wyszły, ale jeśli ma trochę oleju w głowie, weźmie sobie do serca uwagi i jeszcze może poprawić te kolekcje chyba, szyjąc lepsze, inne materiały, dłuższe, bardziej fikuśne, na topie...nie wiem...może niech się doradzi Diany, ta może jej pomoże. Ania tu na 100 % zagląda i czyta.....tak mi się wydaje....Mam też wrażenie, ze średnio radzi sobie z krytycznymi uwagami.Jak się prowadzi vloga, trzeba umieć wziąć pewne rzeczy na klatę. Też jestem związana z netem. Tylko inna branża, bo muzyczna. Spotkałam się też z krytycznymi uwagami i wiem, ze to sztuka.I warto czasem poczytać uwag innych. Pozdrawiam fanki i antyfanki Anki. W sumie to fajna z niej dziewczyna tylko bardzo błądzi :D

Gość gość
kretka sie sypie z twarzy. ona na serio ma 32 lata? w zyciu bym tyle nie dala, znam kobiety w tym wieku i wygladaja mlodziutko. niech sie jeszcze wiecej opala i bedzie wygladala jak 50 tka. gratuluje rozsadku. Kazda kobieta wie, ze od slonca skora niszczy sie nieodwracalnie. TAK nieodwracalnie. czy ta kretka nie widzi jak sie postarzala? i jeszcze sie opala. gdzie tu rozsadek?

Gość gość
Jak czytam to forum, to mam wrażenie, ze są tu osoby, które dzielą się na 3 grupy. Są takie, które poszły by za Anią w ogień, maloletnie i mają słabą argumentacje typu, zazdrościcie, sukienki są fajne! Takie które mają konkretną argumentację, coś do powiedzenia w postaci uwag, które Anka powinna przeczytać!!!! I oczywiście hejt, mało kulturalne dziewczyny, które nie dosyć, ze nic nie wnoszą do tego forum, to jeszcze obrażają Ankę i wymyślają jakieś dziwne historię i szukają sensacji. 3 grupa najlepiej jakby opuściła to forum:PA pierwsza musi być bardziej przekonywująca. Bo zazdrość to żadne argument (jak dla mnie)

Gość gość
do gość dziś .Ma chyba 32 ale wygląda na 40. Ja wiem czy opalanie, raczej taki typ urody i geny. Poważne rysy twarzy ma. Cóż tego się nie wybiera