Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ograniczeni technicznie ludzie boją się Iphonów?

Polecane posty

Gość gość

Z czego wynikają ich obawy? Przecież ludzie w przeszłości bali się też elektryczności, a dzisiaj każdy używa lamp.

Gość gość
Iphone to przereklamowane gowno :-)

Gość gość
Tak mówią ludzie, których nie stać na nowoczesny sprzęt, dlatego z powodu swojej zawiści potrafią jedynie atakować innych. Typowy zwolennik Nowoczesnej.

Gość gość
Do 12:27 Po prostu stwierdzilem ze Iphone to gowno nie warte tych pieniedzy-sa inne telefony np.Samsung.

Gość gość
Super temat, mam sąsiadkę, ma jakieś 60 lat, ma Iphone. Nie rozumiem czy nie mogła po prostu odmówić i wziąć zwykły telefon, bo co chwila przychodzi z czymś - a to wpisze mi Pani numer do ksiązki, a to zablokowal się i nie może dzwonic, a jak zmienic tapete, jak godzinę:O Zajoba idzie'dostać. Nie interesuje jej jak to wszytko zrobić i żeby się nauczyc, tylko zaczepia ludzi. A że akurat padło na mojego chłopaka za pierwszym razem to przychodzi teraz. Ostatnio nie otworzyłam jej, dzwoniła chyba 5 razy, pukala, poszła do sąsiadow jeszcze starszych od niej i do sąsiadki, raczej nikt nie potrafił jej pomoc. na razie mam spokoj, następnym razem'zalece jej poczytanie instrukcji.

Gość gość
Dlatego że wegetariane boją się mięsa. Również dlatego że mają wolny wybór, mogą czegoś chcieć lub nie chcieć i to wyłącznie ich sprawa.