Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elllizzza32

PIĘKNA KOBIETA z dzieckiem. WOLNA. Ma szansę na związek ?

Polecane posty

Gość elllizzza32

Wiem, zaskoczyłam tematem. Piszę to jako dobra koleżanka swojej dobrej koleżanki. Jest samotna, mąż od Niej odszedł. Jest delikatnie po 30-stce i ma 5 letnią córeczkę. Bardzo ładna dziewczyna, pracuje sobie jako sekretarka w szkole. Inteligentna dziewczyna i bardzo wrażliwa. Szuka męża już od 3 lat i nie ma problemu z tym aby kogoś znaleźc, co z tego skoro wszystkim facetom odechciewa się na myśl o dziecku. Poprostu nie chcą z Nią byc właśnie przez to dziecko. Naprawdę fajna, kochająca dziewczyna i tylko przez to dziecko nikt nie chce z Nią byc ? Sama jestem zdziwiona i bardzo mi Jej szkoda. Co o tym myślicie ? U jakich facetów ma największe szanse ?

Gość elllizzza32
up

Gość gość
Jeśli przestanie szukać spotka kogos porządnego, czego życzę

Gość gość
to ze ty uwzasz ze piekna to nie znaczy ze dla wszystkich piekna a dlaczego facet od nie odszedl

Gość Artur0Vidal
Pewnie, że ma szanse na związek i to u normalnych facetów. Mam 29 lat, jestem wolny i nie byłoby dla mnie problemem byc z taką dziewczyną. Jeżeli kocha córkę, pokochałaby mnie i na 100% tamten by nie wrócił do Niej to nie ma problemu.

Gość elllizzza32
Jest bardzo ładna, uwierz mi. Problem taki, że jest wysoka bo ma 180 cm i bardzo szczupła. Jej facet zaczął się oglądac za małymi z dużą dupą. Byli dla siebie jako pierwsi i to pewnie dlatego nie wytrzymał i chciał spróbowac czegoś innego. Ciężko stwierdzic ale to pewnie przez to. Znałam go osobiście i wydawał się byc naprawdę ok.

Gość gość
Puszczalska z dzieckiem? Nie ale za 10 lat moglbym zwiazac sie z twoja corka

Gość gość
Jesteś stara kobyła z bachorem więc mnie nie dziwi że nikt cię nie chce. No chyba że puknąć od niechcenia. Na nic więcej nie licz.

Gość elllizzza32
up