Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miasto Namysłów woj opolskie

nie jestem homocwelem zrozum to czemu ty takim prostakiem jesteś gościu od homoc

Polecane posty

gościu od homocwela ty jedynie co potrafisz to wszystko i wszystkich obrażać co ja tobie zrobiłem zakompleksiony frajerze że tak mnie obrazasz wyzywasz gnoisz naśmiewasz sie wszystko krytykujesz co co ja tobie zrobiłem co? za kogo ty sie uważasz co ? czemu masz mnie za śmiecia co co ja tobie zakompleksiony gościu zrobiłem co ??? co ci daje mnie obrazanie sadysto co daje ci to przyjemność zakompleksiony frajerze

czemu ty mnie tak gnoisz co ? co ja tobie zrobiłem frajerze co? co masz jakieś kompleksy że odreagowujesz wbij sobie to do łba że żadnym homocwelem nie jestem ty sie nawet mapą nie potrafisz obsługiwać bo gdyby nie ja to byś nie wiedział że takie miasto jak Namysłow istnieje jak ktoś ma mape umie sie ją obsługiwać i ją przegląda to wie gdzie jest Namysłów głupku

gość od homocwela widać po twoich wpisach twoja głupotę i prostactwo dla ciebie wszystko to Goofno wszystko jest be wszystkie miasta to dziury wszystko to syf wszystko jest okropne to ciekawe jak ty mieszkasz skoro krytykujesz moje mieszkanie ciekawe czego słuchasz bo co bym ci nie pokazał co bym nie zamieścił to dla ciebie wszystko to Goofno wszystko to syf tak to pochwal się jak ty mieszkasz kim jesteś pochwal się swoją mądrością oraz pochwal się czego słuchasz co?

Gość gość
ps i zrozum ze nie jestem głupku frajerem ani psycholem i wariatem jesteś niby taki mądry a nie rozumiesz że szpital psychiatryczny to taki sam szpital jak każdy inny i że każdy nawet ty może(sz) zachorować na choroby psychiczne ps ja tam byłem na obserwacji bo mam depresje a osoby z depresją nie są wariatami niby taki madry rzekomo jesteś a tego nie rozumiesz anorektyczki tez sie w szpitalach psychiatrycznych leczą i ich też wariatkami nazwiesz ? szpital jest po to by sie wyleczyć zrozum to czyli udowadniasz że jesteś głupi bo tego nie rozumiesz

Gość gość
dziecko drogie; psychiatryk jest dla czubków i ty jako czubek się tam znalazłeś ps, anorektyczki to też są wariatki; normalny człowiek się nie zagładza na śmierć, bo stoi to w sprzeczności z najbardziej podstawowym instynktem. Jesteś świrem i widzi to każdy ps 2. setki razy ci mówiłem, że nigdy cię homocwelem nie nazywalem, ale jesteś zbyt durny, zeby pojąć że swoim skretynienie wk*****asz wiele osob. Oszczedz sobie odpisywania bo i tak znam na pamiec te idiotyznym ktore zaraz z siebie wyplujesz 🖐️

Gość gość
nie nie są wariatkami niby taki mądry jesteś a nie rozumiesz że każdy nawet ty mozesz zachorować na chorobe psychiczną prostaku jest nawet takie przysłowie ten sie śmieje kto sie śmieje ostatni pytam za kogo ty sie uwazasz frajerze co ci daje że ciągle mnie obrażasz krytykujesz gnoisz i niszczysz mi psychike sadysto co sprawia ci to przyjemność co? głupku ??? i przestań wreszcie sie wywyzszać bo w niczym nie jesteś lepszy ode mnie ty nie potrafisz normalnie i kulturalnie dyskutować? jeśli twierdzisz ze masz wysokie horyzonty to to udowodnij to na razie udowadniasz że jedyne co potrafisz to sie wywyższać obrażać każdego i każdego gnoić a potem sie dziwisz że ja cie obrażam nie uczono cie w szkole że agresja rodzi agresje???