Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona singielka

Czy kazdy architekt wnetrz to pedal?

Polecane posty

Wynajelam architekta wnetrz. Pisze o tym teraz w wigilie bo nie mam z kim spedzac wigilii. Jestem cholernie bogata, mam full kasy, duzy samochod ktorego zazdroszcza mi faceci ale co z tego, ze jestem samotna. W pogoni za kariera i kasa nie zdazylam zostac matka. Teraz mam 55 lat i zmieniam wystroj wnetrza. wynajelam oczywiscie zawodowego architekta. Super ciacho. Zaczelam go podrywac a on sie przyznal, ze interesuja go tylko mezczyzni :O Czy mam sie powiesic?

I co nikt nie odpowie?

Gość TwojPomiot
On był po prostu grzeczny. A co miał powiedzieć prawdę "stare raszple mnie brzydzą"?

Gość obecny
chyba rozumiem Dyzia dlaczego zwiał na drzewo przed taką 'pulchną' niewiastą

Gość gość
poszukaj sobie pana dobrze po 60-ce, bo młodsi raczej wolą młodszy towar :)

Wiecie co mnie przepelnia najwieksza gorycza? Ze ta reklama z ktorej sie tak wysmiewalalm, wiecie ta zdazyla zrobic kariere, zdazylam wybudowac dom, nie zdazylam zostac matka, jest prawdziwa. Ja mam taka sytuacje. W towarzystwie smieje sie z tej reklamy, ze propaguja dzieciorobstwo, ze to dobre dla patologii, a w sercu wyc mi sie chce bo przeciez naprawde nie zdazylam zostac matka. Normalnie wyc mi sie z bolu chce. Najgorzej przezywam to chyba w swieta. Wczoraj gdy wyszlam na samotny spacer uslyszalam pod jednym oknem spiewane kolendy. Az sie poplakalam ze ja tak nie mam.

Gość gość
Samo życie, trzymaj się singielka

Gość świątecznyGość
A wiesz dlaczego ? Bo jesteś fałszywa i zakłamana ! Czemu się śmiejesz z innymi zakłamańcami, zamiast im prawdę powiedzieć ? Bo wyjdziesz na słabą ? Bo się okaże, że cały Twój dorobek to puch na wietrze ? Rozejrzyj się, może w otoczeniu są jeszcze te młode, nieświadome a zapatrzone, które się śmieją razem z Tobą. Porozmawiaj z nimi po ludzku, przestrzeż je. Powiedz im, jaka jesteś samotna i czy też tego chcą. Bądź szczera, prawdziwa a i miłość jeszcze Ci się nadarzy.

@ świątecznyGość dziś A wiesz dlaczego ? Bo jesteś fałszywa i zakłamana ! Czemu się śmiejesz z innymi zakłamańcami, zamiast im prawdę powiedzieć ? Bo wyjdziesz na słabą ? Bo się okaże, że cały Twój dorobek to puch na wietrze ? Rozejrzyj się, może w otoczeniu są jeszcze te młode, nieświadome a zapatrzone, które się śmieją razem z Tobą. Porozmawiaj z nimi po ludzku, przestrzeż je. Powiedz im, jaka jesteś samotna i czy też tego chcą. Bądź szczera, prawdziwa a i miłość jeszcze Ci się nadarzy. x Wiec przestrzegam teraz. Dziewczyny kobiety panny i singielki! Nie idzcie glupia lewacka moda bo na koncu tak jak ja poczujecie sie bardzo ale to baaaaardzo szukane. Wamwiaja Wam ze kariera, ze nauka, ze praca, ze pieniadze, ze to najwazniejsze. Wmawiaja ze rodzina i dzieci to zbedne obciazenie. Prawda jest dokladnie odwrotna. Czlowiek moze zyc bez bogactwa. Ale bez milosci czlowiek nie zyje tylko wegetuje.