Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość98

Witam

Polecane posty

Gość gość98

Witam, dwa tygodnie temu skończyłem 18 lat moja dziewczyna będzie miała 18 za trzy miesiące no i... Zdarzyła nam się wpadka... Okazało się że będziemy mieć dzidziusia, ja z moją dziewczyną jesteśmy ze sobą dopiero trzy miesiące ale pomimo to ustaliliśmy że chcemy ze sobą być i będziemy wychowywać syna/córkę najlepiej jak będziemy potrfili... Problemem jest sposób w jaki mamy to powiedzieć rodzicom... Nie mam pojęcia jak się za to zabrać... Mój ojciec jest strasznie agresywny a matka mieszka w Anglii, Za to rodzice dziewczyny są strasznie staroświeccy i zachowawczy, co nie ułatwia problemu poinformowania rodziców... Czy ktoś miał podobną sytuację? Bardzo proszę o pomoc, nie potrafię pozbierać myśli do kupy...

Gość Hrabia Valcutascu
Widze, ze chcecie sobie zmarnowac zycie. Taki zwiazek sie i tak nie utrzyma a zas/racie sobie u rodzin. Bierz kase i jedz z nia na Slowacje. To naprawde nie boli a problem z glowy.

Gość gość
Ja Wam zycze aby ta dojrzalosc przetrwala probe czasu. Na Slowacje jada tchorze . Aborcja to zabijanie. Nie mozna z tym pozniej spokojnie zyc, chyba ze zabijesz wlasne sumienie.

Gość gość
18 lat to najlepszy wiek do rozrodu bydła ludzkiego. Dawaj na zapowiedzi, żeń się i zasuwaj do roboty. Masz na utrzymaniu głupią dajke i wkrótce niewinnego dzieciaczka. Zap..laj!!!!

Gość gość
Provo 3/10

Gość gość
Prowo, nie prowo - ale do roboty niech zap..la. Ba z prowa na kafe dajki nie utrzyma :)

Gość gość
To nie jest prowo -.- nie wiem po prostu co mam zrobić, a przede wszystkim jak powiedzieć to rodzicom i swoim i jej... Chciałem ją namówić na tabletki ale zaparła się że nie i nie przemówisz :/

Gość gość
jakie tabletki? atntykoncepcyjne? kretynie wiesz jaka to bomba hormonalna?jak rozpieprza organizm? co za metode stosowaliscie? przerywany? tak? jak tak to jestes debilem.Napisz metode no,zaklad ze przerywany?

Gość gość
A co to kogo obchodzi? Jak jesteście wystarczająco dorośli, żeby dziecko zrobić, to musicie być wystarczająco dorośli, żeby je utrzymać. Więc rodzicom mówicie normalnie, a dalej żyjecie jak żyliście, w czym problem?

Gość gość
aaa to ja z 2:40 chce dodac,ze skoro byles gotowy na seks to znaczy,ze jestes gotowy na poniesienie konsekwencji jakie płyna z niego: dziecko. Jak sie nie jest gotowym sie nie pieprzy,prosteSeks to nie tylko przyjemnosc,to odpowiedzialnosc.Jakies pytania?

Gość gość
gość dziś aborcja to też możliwa konsekwencja seksu, jeśli antykoncepcja zawiodła.

Gość gość
To straszne co wy ludzie piszecie w taki dzien. W kościele byli opłatkiem się dzielili a teraz doradzają żeby zabijać. A Ty drogi autorze zamiast mówić dziewczynie o tabletkach wspieraj ja i kochaj. Z rodzicami niestety trzeba zdobyć się na szczerą rozmowę. Jeśli zobaczą że się kochacie i jesteście odpowiedzialni na pewno to zaakceptują.

Gość gość
oni nie stosowali antykoncepcji! po uj zabijac niewinna jednostke? bo sie g****arzeria niepotrafiła kontrolować?

Gość gość
Nie potrafię zrozumieć dlaczego wam tak łatwo wydawac osądy o innych a ludziach których nie znacie. Jeśli nie potraficie pomoc po co się odzywacie ? Sprawia wam to przyjemność gnojac innych? Zastanówcie się nad sobą bo czasami takie słowa mogą zniszczyć drugiego człowieka. Autorze niestety będziecie mieć teraz przyspieszony kurs dorosłości ale wierzę że jeśli będziecie razem dla siebie oparciem przejdzie cię przez wszystkie trudy życia. Wesołych świąt wam życzę

Gość gość
Spokojnie, kierunek Słowacja i usuniecie :) Koszt jest, ale ulga ogromna!!! Szczęśliwego nowego roku bez balastu!!!

Gość gość
...i noworoczne postanowienie: od dziś walisz WYŁĄCZNIE w o***t. Dzieci z tego nie będzie. Co najwyżej ciąża pozamaciczna...