Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to zmienic?Faceci myślą, ze lecę na nich bo

Polecane posty

Gość gość

jestem miła... nie flirtuje , po prostu jestem bardzo uprzejma, taki mam charakter, ze jak kogos polubie to jestem strasznie miła, a jak nie polubie to obojętna albo niemila:Dale ogolnie zalezy mi na dobrej atmosferze.I wynikają z tego niezręczne sytuacje :/ Dlaczego faceci to tak odbieraja na opak?

Gość gość
Oni mają inny słownik. U kobiet uśmiech to uśmiech, u faceta uśmiech - "ona leci na mnie"; żart - "ona chce iść ze mną na randkę"; wyjście choćby koleżeńskie - "będzie seks". A przynajmniej u mnie kilka razy tak się zdarzyło. Rzadko się teraz uśmiecham :P

Gość gość
A swoją drogą pamiętam takie badania gdzie mężczyźni i kobiety interpretowali tę samą sytuację. Oglądali rozmowę kwalifikacyjną, gdzie pani starała się o pracę. Większość facetów powiedziała że badana pani prowokowała, przymilała się, podrywała. Kobiety patrzące na tę samą sytuację miały w większości odmienne zdanie. Wychodzi na to że w tej kwestii mózgi i postrzeganie bardzo się różnia.

Gość gość
Jak lobieta idzie z oddali patrzy Ci prosto wvoczy i pierwsza sie usmiecha to chyba jasne że podrywa?

Gość gość
Klocilabym się, ja np rzadko noszę okulary i potrafię się gapic z daleka zanim dostrzege szczegóły, ogólnie patrze się na twarz chyba ze ktoś mnie wyjątkowo oniesmiela to czasem spuszczę wzrok. Nic nie jest takie oczywiste.

Gość gość
I zawsze się uśmiecham jeśli z kim zaczynam rozmowę bądź ktoś ze mną.

Gość gość
23:18 A jeśli sytuacja sie powtarza i dana osoba nie ma problemów ze wzrokiem?

Gość gość
A nieznajoma czy znajoma? W przypadku nieznajomej która Cię tak wypatruje jest spora szansa ze zwróciła uwagę i byc moze podrywa, w przypadku znajomej lub osoby ktora dobrze kojarzysz może być to zwykła kolezenska sympatia. A może być też zwykły przypadek, np. obca kobieta z kimś Cię pomylila lub do kogoś znajomego jesteś podobny. W każdym bądź razie nie istnieje 100% pewności interpretacji.

Gość gość
Powiedzmy koleżanka z pracy, początki znajomości

Gość gość
To niestety wie tylko ona, można gdybać. Tak jak spora część facetów oddziela seks od miłości tak wiele kobiet flirtuje tylko dla samego flirtu bez kontynuacji. Powiem brutalnie, może się nawet facet podobać, można mu jawnie okazywać sympatię silna i jednoczesnie nie chcieć nic więcej. To jak przytulasy ktore czesto kobietom wystarczają a dla facetow to jedynie element gry wstepnej :P Sam to musisz wybadać, ale staraj się być bardziej obiektywny, na chłodno. Ludzie lubią interpretować po swojej myśli.

Gość gość
Bo kobiety z natury są wredne, zimne i obojętne, miłe kobiety to te które na nas lecą lub te które czegoś od nas chcą, stąd taka a nie inna interpretacja.

Gość gość
Wierz mi ze istnieją bezinteresownie mile kobiety .

Gość gość
Są kobiety mile dla wszystkich bez względu na płeć ale faceci najwidoczniej lubią sobie wmawiac ze miła musi na nich lecieć, że nie może być po prostu sympatyczna. To jakaś podświadoma próba dowartosciowania? Ten temat to ostrzezenie ze faceci zazwyczaj wszystko sprowadzają do seksu a kobiety próbują tu jedynie wytłumaczyć ze wcale tego nie muszą mieć na myśli. Naprawdę tak ciężko to pojąć ze myślenie się różni? Nie bądźcie tacy szybcy w ocenie.

Gość gość
Bo faceci się przyzwyczaili, że współczesne kobiety to zimne soooki. I potem gubią się przy takich jak Ty lub Natalia Nikiel.

Gość gość
Baby rzadko kiedy sa mile wiec jak jakas sie do nas usmiechnie i jest zwyczajnie mila to myslimy, ze mamy u nich szanse na milosc

Gość gość
ina a może przyciągasz 'męskie' kobiety, z dużą dawką testosteronu? czyli takich facetów w spódnicach :D

Gość gość
Meskie kobiety byly by mile dla wszystkich tak jak mezczyzni

Gość gość
Baby może rzeczywiście nie są miłe ale kobiety takie bywają. Swoją drogą tak narzekacie że są chłodne, odpychające a zazwyczaj za takimi właśnie biegacie a nie za miłymi i skromnymi.. :P I nie wciskajcie kitu że takich nie ma, bo są ale często przegrywają z zołzami.

Gość gość
Bzdura czaesto mila kobietacleci na faceta, ale spotka lepszego albo jej sie znudzi i wamwia mu ze tylko byla mila a to goowno prawda.

Gość gość
To mogła być tylko sympatia lub flirt ale chyba jesteś zbyt dumny żeby się z tym pogodzić, wolisz myśleć że zakochana była ale Cie wymieniła :D :D Myśl, myśl, mogło tak być a równie prawdopodobne jest to że bardzo się mylisz.

Gość gość
Sympatia? Panna zachowywala sie jakvdesperatka aby mnie uwiesc, a potem zachowywala sie jak gdyby nigdy nic. Nawet nie miala jaj zeby sie przyznac że sie wypaliło

Gość gość
Skoro tak twierdzisz że była zdesperowana, mnie tam nie było więc nie powiem.

Gość gość
Wiec nie zakladaj od razu, że mówię nieprawdę, bo flirt czy sympatie potrafie odroznic od czegoś głębszego

Gość gość
Powiedziałam tylko że może być tak ale nie musi :) I że faceci za dużo w okół widzą odnośników do seksu. Także nie powiedziałam nic niepoprawnego.

Gość tabazaa3
00:10 ma racje,my czasem flirtujemy uśmiechamy się przytulamy się nie chcąc niczego więcej ale wy zaraz myślicie ze alb seksu albo miłości chcemy od was

Gość gość
ja już się boję byc miła dla wszystkich, bo faceci od razu robią sobie nadzieje i maja pretensje ze nie chce nic, próbuja mi wmówić ze lepiej wiedza...jak ten wyzej-Porazka!

Gość gość
Ja akurat jestem pewnyibwiem to od niej że coś czuła