Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gwałt...

Polecane posty

Gość gość

Witam. Kilka miesięcy temu mój hmm przyjaciel mnie zgwałcił. Stało się jak się stało. Nikt czasu nie cofnie. Chciałam coś z tym zrobić jednak większość naszych przyjaciół stwierdziła, że on nie mógł tego zrobić (nikomu o tym nie powiedziałam. To on większości powiedział d razu po tej sytuacji. Tzn powiedział, ze ja tego chciałam Nie rozumiem dlaczego) No i stwierdziłam, że sobie z tym poradzę. no, ale ostatnio go spotkałam, a on zaczął mnie wyzywać, mówić, że to moja wina, że ja tego chciałam, a ja na prawdę tego nie chciałam, nie chciałam żeby mi to zrobił. Dowiedziałam się ostatnio, że on jest osobą niezrównoważoną psychicznie jednak jego znajomi o tym nie wiedzą. Ja teraz nie wiem czy mam coś z tym zrobić czy jednak odpuścić (do mojej znajomej też się dobierał kilka lat temu)

Gość gość
Nie przejmuj się, będzie dobrze, 3maj się tam, współczuje Ci Wesołych Świąt

Gość gość
Zmień otoczenie i zastanów się czy osoby,które nazywasz przyjaciółmi rzeczywiście nimi są. Dlaczego nie poszłaś z tym na policję?

Gość gość
Byłam na policji to mnie zbywali. Codziennie słyszałam, że mam przyjść w inny dzień... Dlatego w koncu odpuściłam. On teraz mi grozi, że mnie poda na policje. Nie potrafię pojąć tego, że po tym co on mi zrobił to ja jestem ta najgorsza. Psychicznie już nie daję rady, nie potrafię dłużej tak zyć

Gość gość
Co za skur/wysyn. A pier/dolenie że "sama chciała" to jest typowe zwalanie winy na kobietę - podświadomie czuje się winny, więc będzie odwracał kota ogonem.

Gość gość
Też mi się tak wydaję i najlepsze jest to, że on z siebie robi poszkodowanego