Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rejestracja numeru

Polecane posty

Gość gość

Kupilam nowy starter i nie mogę dzwonić aż zarejestruję? jak to jest?

Gość gość
Nie mozna jakoś tego ominąć aby dziś skorzystać?

Gość gość
Ludzie napiszcie, bo nie mogę nawet sms wysłać

Gość gość
Co ty gadasz? , jeszcze można dzwonić bez rejestracji!

Gość gość
Dopóki nie zarejestrujesz to NIE da rady korzystać z karty. Cały czas bedzie nieaktywna, do momentu rejestracji i to się tyczy kazdej sieci i każdego startera zakupionego i odpalanego po 24 lipca 2016r.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź To dopiero kicha:(

Gość gość
Co ty gadasz? , jeszcze można dzwonić bez rejestracji! Ale tylko jeśli starter był aktywowany prze 24.07.16r, a jeśli po tym czasie zakupiony to musi być najpierw zarejestrowany.

Gość gość
Autorko! Nie wiem jaką masz sieć, ale niektóre mozna rejestrować internetowo. Jaką masz sieć?

Gość gość
gość dziś X Dzięki bo nie wiedziałam tego.

Gość gość
Kupiłam starter t-mobile kilka dni temu. Chcialam dziś skorzystać, ale niestety, nie dało rady. Informacja o rejestracji:( Owszem, można zarejestrować internetowo, lecz potrwa to kilka dni, tak wyczytałam. Kurier musi przynieść dokumenty i zweryfikować dane. Dziś więc nie skorzystam.

Gość gość
Autorko, jest jedno rozwiązanie, że udało by się jeszcze na te ;) święta. Ale musiała byś mieć kontakt z kimś kto ma zarejestrowany nr w orange i kupić na stacji, albo gdzieś jutro starter z orange. Wtedy tamta osoba, moze zaakceptować twoją rejesteracja w minute ze swojego telefonu, a Ty po 5 minutach będziesz mieć nr aktywny.

Gość gość
gość dziś dziękuję za fajną podpowiedź A czy mogę w ten sam sposób zrobić a kimś, kto ma abonament w Plusie?

Gość gość
Nie ma za co dziękować :) Nie wiem jak to z "plusem" poszukaj w necie, ja wiem na 100% z orange, bo sama tam miałam przez znajomego nr zaakceptowany bez wychodzenia z domu i po chwili był aktywny. Z tym, że wtedy numer będzie przypisany pod dane osobowe tamtej osoby. Trzymam kciuki żeby Ci się jakoś udało i wesołych!

Gość gość
Dziękuję życzliwy gościu i też wesołych:D Tak zrobię, jak nie z plusem, to z orange.

Gość gość
gość dziś Dziękuję życzliwy gościu i też wesołychsmiech.gif Tak zrobię, jak nie z plusem, to z orange. Dzięki :) i pamiętaj, że tamta osoba musi mieć już zarejestrowany nr w orange.