Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możliwa jest ciąża ?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Ponad miesiąc temu moja dziewczyna dotknęła mnie w penisa a pózniej siebie dotknęła. Dostała okres 17.12 przy czym bardzo się stresowała. Krew była taka ciemnawa. Trwał on 5 dni , a przeważnie trwa 7 dni. Były w tej krwi skrzepy i nie przypominało to krwawienia. Przed okresem bolały ją sutki i jajniki. Kiedy okres się już kończył to śluz był taki brązowawy. Robiliśmy 2 testy przed okresem (czyli jakieś ponad 3 tygodnie po wspomnianym stosunku czyli dotknięcie penisa)i wyszły negatywne. przy tym stosunku wgl nie doszło do wytrysku , było do tego daleko bo partnerka jedynie mnie dotknęła w penisa. Moja dziewczyna ma nieregularne cykle. Teraz ma sucho po okresie , tylko troszkę śluzu. Jest się o co bać czy nie ? Powinnismy zrobić jeszcze jeden test ciążowy ?

Gość gość
Na 100% nie ma ciąży wbrew pozorom w ciaze nie tak łatwo zajść.

Gość gość
od dotykania się w ciążę nie zachodzi! A na przyszłość darujcie sobie takie zabawy jak potem taka panika!

Gość gość
Widać, że młodzież wagaruje na biologii! Dzieci drogie, nie po to penis tryska spermą pod ciśnieniem głęboko w pochwie, żeby sobie zachodzić w ciążę od dotknięcia ręką.