Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Dlaczego niektórzy chcą dostować wszystkich do swojego gustu?

Polecane posty

Ja bardzo lubie długowłosych facetów, jest ich dosyć mało a i tak sporo lasek ma ból d**y i namawia takich facetów do ścięcia włosów. Ja jakoś nigdy nie uważałam, żeby noszenie długich włosów było obowiązkowe u facetów, więc dlaczego te co wolą krótkie, mimo iż zdecydowana większośc facetów spełnia ich preferencje, to chcą, aby ci co mają długie ścieli włosy? :) Tak bardzo nie przyjmują do wiadomości, że ich typ faceta nie jest wyznawany przez wszystkie kobiety na świecie? :)

Gość gość
Nie znosze facetów z flugimi wlosami

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Mizantropia wiesz ze tez mnie to w*****a jak ktoś chce decydować o moim życiu jak mam żyć jak mam wyglądać jak się zachowywać jak się ubierać i jakiej muzyki słuchac i chcą bym był potulnym katolikiem a tak się nie da nie mam zamiaru ich życie nie ma się podobać im tylko mi i oni powinni zrozumieć że nie wierzę w Boga i nie chce chodzić do kościoła i że jestem pedałem bo wolę chłopaków jednak ciemnogród w Polsce istnieje niestety

Miało być ze nie ich życie tylko moje życie czyli moje życie ma się mi podobać a nie im

No i co z tego że nie znosisz? Nie wiem po co mnie o tym poniformowałaś. Szanuje twój gust, ale masz krótkowłosych facetów bardzo dużo, bo stanowią większość, od tych nielicznych długowłosych się odczep.

Mizantropia przestań wreszcie mnie ignorować chce normalnie dyskutować a ty dalej mnie ignorujesz przepraszam że cię obrazałem wyzywałem przepraszam nie będę cię już obrażać polubiłem cię oraz twój styl życia możemy normalnie dyskutować Wiem że czytasz moje komentarze ale mnie ignorujesz przecież przeprosiłem cię

Dlugie wlosy sa spolo nie ma to jak siedziec z kumplami w pubie i nagle se kitke zrobic ehh :P nigdy nie mialem okazji :(

Gość gość
Kaszana spam attack :o Ble, ble obleśna Kaszano

Mizantropia przestań się na mnie obrażać przepraszam za obrażanie

Mizantropia przestań mnie ignorować chce wyciągnąć rękę na zgodę nie będę już spamować Namysłowem na twoich tematach ale chce dyskutować ale tylko na temat przepraszam

Gość gość
Z racji że interesujesz się historią mam pytanie do MizatropiOdraza ile trwało powstanie w Getcie Warszawskim?

Gość gość
a czy to nie ty obrazalas gust muzyczny innych?