Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sie dzieje z tymi ludzmi na swiecie?

Polecane posty

Gość gość
To prawda... ludzie przychodzą jak coś potrzebują, a tak, to mają cię w d u p i e... olać takie bydło i tyle...

Gość gość
Autorka za to jest pełna miłości i empatii :-P Też trzymałabym się z daleka od takiej toksycznej cierpiętnicy, jedynej sprawiedliwej.

Gość gość
Kochani ,wiedzialam ze uzyskam od was odpowiedzi. Pomoglo mi to rozwiazac moj problem z ktorym mecze sie od kilkunastu lat. Moze teraz po waszych odpowiedziach przestane sie przejmowac zyczeniami ,kartkami. Zycze wam duzo ciepla rodzinnego, milosci i dobrych wkoło was ludzi ,ktorzy was beda doceniac ,szanowac, zdrowia i pieniedzy. Szczesliwego nowego roku. Jak ktos chce cos jeszcze napisac to moze pisac, dodawac komentarze.:)

Gość gość
o8;09 Mysle ze masz duzo racji w tym co piszesz. No niestety rzeczywiscie kazdy jest dobry jak ma z tego jakies zyski, korzysci a tak nie powinno byc. Musze sie zmienic do ludzi na bardziej chamska a nie bedzie mi latwo ,bo lubie byc mila, sprawiac innym radosc, pomimo ze nic z tego nie mam. Glupia jestem albo z tymi ludzmi cos nie-teges.

Gość gość
09;52 A to niby dlaczego trzymalabys sie z daleka mozesz jasniej to wyjasnic bo nie rozumiem ,co ci winna ta toksyczna cierpietnica, jedyna sprawiedlia, przeciez ktos musi byc sprawiedliwy no nie?

Gość gość
09;52 Dla mnie jestes dziwna, wcale nie oczekuje od kogos zyczen na sile czy zeby pierwszy inicjowal do mnie. Tylko po prostu nurtuje mnie pytanie i zastanawiam sie dlaczego ludzie nie chca odwzajemniac zyczen ,czy inicjowac jako pierwszy. Jestesmy ludzmi i zyjemy w spoleczenstwie, kazdy z nas chcialby byc lubiany. Wiec spadaj ,jak chcesz to mozesz sie izolowac, robic co chcesz.

Gość gość
Może oni po prostu nie uważają Cię za dobrą koleżankę czy znajomą? Moja rada jest taka, że przestań wysyłać kartki i życzenia ludziom, którym na Tobie po prostu nie zależy, w ten sposób zweryfikujesz swoje znajomości.

Gość gość
(1) A to wiedz, że w dniach ostatecznych nastaną trudne czasy: (2) Ludzie bowiem będą samolubni, chciwi, chełpliwi, pyszni, bluźnierczy, rodzicom nieposłuszni, niewdzięczni, bezbożni, (3) bez serca, nieprzejednani, przewrotni, niepowściągliwi, okrutni, nie miłujący tego, co dobre, (4) zdradzieccy, zuchwali, nadęci, miłujący więcej rozkosze niż Boga, (5) którzy przybierają pozór pobożności, podczas gdy życie ich jest zaprzeczeniem jej mocy; również tych się wystrzegaj. (6) Albowiem z nich wywodzą się ci, którzy wdzierają się do domów i usidlają kobiety opanowane przez różne pożądliwości, (7) które zawsze się uczą, a nigdy do poznania prawdy dojść nie mogą. (8) Podobnie jak Jannes i Jambres przeciwstawili się Mojżeszowi, tak samo ci przeciwstawiają się prawdzie, ludzie spaczonego umysłu, nie wytrzymujący próby wiary. (9) Ale daleko nie zajdą, albowiem ich głupota uwidoczni się wobec wszystkich, jak to się i z tamtymi stało.2 List do Tymoteusza 3