Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chór Aleksandrowa zginął w katastrofie

Polecane posty

Gość gość

64 muzyków zginęło, tylko 3 nie wsiadło do samolotu Ogromna strata:(

Gość gość
Ani nie mów,ja sie rozpłakałam jak sie dowiedziałam

Gość gość
Ja też mam łzy w oczach, bardzo ich lubiłam

Gość gość
posłuchajcie ich na yt...serce sie kraje

Gość gość
Moim marzeniem było pójść na ich koncert, kiedy będą w Polsce. Nie spełni się już moje marzenie:(

Gość gość
Byli najlepsi, tak jak mercedes wśród pojazdów

Gość gość
Niestety już nie dadzą koncertu:(

Gość rzygam a ptfu
PO katastrofie smoleńskiej tak nie płakałyście jak po tej z ruskim chórem :O

Gość gość
Próbuję wyobrazić sobie, co czują ci trzej, co nie wsiedli do samolotu...w jednej chwili stracili przyjaciół, współpracowników, pracę...wszystko w gruzach

Gość gośćśćć
mi też przykro jest :(

Gość gość
Ten ruski chór, jak piszesz, dawał wiele dla narodu, nie tylko rosyjskiego

Gość gość
Byli niezastąpieni, nie do podrobienia, byli wsaniali

Gość gość
Putin zachował się z klasą, że nie oskarża nikogo o zamach, bo te polskie PISiorskie oszołomy od razu by się doszukiwali zamachu.

Gość gość
No to teraz bedzie III wojna swiatowa sie porobilo szkoda tych ludzi ale skoro Rosja ostatnio ostrzelala Syrie to niestety dostali w odewcie zamach niestety Rosjanie tez pozabijali niewinne istoty , małe dzieci i jakos nikt nie plakal nad nimi kazdego ludzkiego zycia szkoda i nie mozna tutaj wartosciowac ludzi przykre do czego ten swiat zmierza :( a powinni ponosic konsekwencje Ci co stoja na czele Panstw zeby im tak latwa reka nie przychodzilo wojowanie kosztem niewinnych ludzi

tak, tak. putin zachował się z klasą. Tak samo jak zachował się z klasą gdy wyszło na jaw że nad ukrainą ruska rakieta tradiła pasażerski. Ciekawe ile śledztwo będzie trwało? 15 lat?

Gość gość
16:40 dwie kompletnie inne sytuację, temat zamachu nie pojawił się od razu tylko odkąd wyszły na jaw zaniedbania

Gość gość
oby tylko to nie był zamach jakiegoś szaleńca z usa albo israhella. bo bedzie wojna i to światowa. RIP - to strata dla świata, nie tylko dla Rosji

Gość gość
Kilka lat temu byli w Polsce. Prawdopodobnie do silnika samolotu wpadły ptaki.

Gość gość
Jakos nie chce mi sie wierzyc w te ptaki, to bylo ok 5 nad ranem czasu czyli nadal ciemno i ptaszki spia a poza tym silnik samolotu jest tak zabezpieczony ze nie powinno takie zdarzenie doprowadzic do katastrofy ale to byl stary tupolew takze w tym przypadku moze i moglo to byc przyczyna tragedii ale nadal malo prawdopodobne moim zdaniem jak nic jest to zamach :/

lecieli muzycy i reporterzy, więc może albo źle grali i śpiewali, albo źle pisali. To jedyne powody zamachu.

Gość gość
15.36 oni stracili? Zyskali życie ale ci to umknęło.

Gość gość
rzygam a ptfu dziś Artyści tego chóru tworzyli coś wspaniałego, co przemawiało do ludzi z całego świata i nie mieszali się w politykierskie rozgrywki. Cześć ich pamięci ! x Tak. Dla mnie i milionów ludzi na świecie, którzy mieli przyjemność poznać efekty pracy tego chóru, jest to strata dużo większa od katastrofy smoleńskiej.

Gość gość
Pewnie już śpiewają Najwyższemu w anielskim chórze :).

Gość obecny
teraz nie pamiętam , gdzie to było napisane, ale było związane z duchowym złamaniem i psychicznym polskiego narodu , gdy fortepian Chopina został wyrzucony przez okno któregoś tam piętra na bruk i roztrzaskał się na kawałki a Polacy na widok tych zgliszczy fortepianu Chopina normalnie płakali ! tak myślę , że teraz jest podobnie w Rosji , przecież Chór Aleksandrowa to jest dla Rosjan jak świętość , jak dobro kultury narodowej , jak talizman i produkt eksportowy , więc jeżeli KTOŚ miał szalony pomysł aby 'zniszczyć' to dobro narodowe Rosjan i 'dowalić' Rosjanom to 'dzieło zniszczenia' jest potworne , uderzenie psychiczne w Rosjan , długo się nie podniosą z kolan, czy działanie było celowe , czy przypadek ?

Gość gość
To przejdzie do historii:Lecący prosto zatankowany samolot tak po prostu spada. Możliwości: Zestrzelenie,przejęcie sterów przez terrorystów,zatankowanie błędnego paliwa...

Gość gość
jasne nagle wszyscy byli fanami tego chóru i marzyli pójść na ich koncert . Większość nawet nie słyszała o takim chórze

Gość obecny
owszem, w lotnictwie rosyjskim już zdarzały się takie przypadki , że zamiast paliwa lotniczego zatankowano do samolotu wodę !

Gość obecny
gość dziś - mam pendrive 16 GB z nagraniami Chóru Aleksandrowa , zapisy z koncertów , audio i video oraz oryginalną płytę DVD wydaną ok. 10 lat temu z zapisem koncertów , zatem jestem w temacie !