Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda magda23

na jeżdżca

Polecane posty

Gość gość
Ty podaj swoj moja ma 29 lat ja 30 pasuje mi

Gość gość
Podaj adres swojej

Gość gość
21.03 ja nie mam problemu z mężem bo zawsze uczestniczy przy badaniach cipki. Więc nie do mnie ten tekst może są jakieś z prowincji co wstydzą się męża czy chłopaka przy macaniu przez ginekologa podczas badania. Mąż uczestniczył przy trzech porodach i nie wpłynęła ta obecność na nasz seks wręcz przeciwnie zbliżyło nas do siebie.

Gość gość
Do 22.54 a gdzie mieszkacie, ile macie lat?

Gość gość
Ja mam 53 a mąż 56, jak Ci pasuje podaj maila :-) Tylko cicho bądź. :-)

Gość gość
Do 20:22; Witaj, pisałam ostatnio o 19:40, później już nie miałam jak... Jak się nocka udała? Wyspales się? Ja mało miałam czasu na sen, to pisanie jeszcze mnie podkrecilo :-) Jestem z W-wy, piwka nie piję, ale miło że pomyślałes. Miłego dnia.

Gość gość
Hej....a co takiego robiłaś że miałaś mało czasu na sen. .hmm??... Również miłego dnia ☺

Gość gość
No miałam super seks, no wiesz niespodziankę miałam :-) byłam brana hi hi na dwa baty hi hi, ojj wymęczona jestem :-)

Gość gość
moja żona jest trochę za ciężka na jeźdźca ale czasem uda mi się ją namówić i jest super

Gość gość
Oj ty niegrzeczna. ..i jak cie było na dwa baty? ??... Dałaś radę?

Gość gość
Wstrętny podszyw. Miałam atrakcyjną noc z moim mężem. Oglądaliśmy film, długie pieszczoty, później seks. Po godzince go obudziłam i powtórzylismy a później on nie mógł zasnąć i mi zasnąć nie dał. Był wibrator, seks, ale po francusku nic... przyjaciel Francuz wysłał mi życzenia świąteczne, tak się rozmarzylam a tu nic z tych rzeczy. Ale było i tak dobrze i długo, co jest nietypowe dla mojego męża. Zajrzę po południu albo wieczorkiem. Pozdrawiam.

Gość gość
Do 9,05 no podszywaja sie swiry my wczoraj pisalismy no to fajna nocke mialas my poszlismy spac ale może dzis cos bedzie

Gość gość
Jeszcze ja a on tak sie brzydzi francuza ja to bym mógł godzinami lizac kobiete ale rowniez lubie odwrotnie

Gość gość
Aaaaa, zapomniałam napisać ..... Ten Francuz przyjedzie do nas ze swoją nową dziewczyną, przesłał mi jej fotkę, noooooo zaskoczył mnie, ona jest z Maroka. Jest bi , więc i ja będę miała coś dla siebie :-). już się nie mogę doczekać, jak ta dziewczyna zacznie mi robić dobrze :-) , jej sprawny języczek będzie pieścił moją małą muszelkę :-) będzie cudownie !

Gość gość
A wy jestescie bi

Gość gość
To ja z 9:05; podszywy mnie rozbrajają ;-) mam nadzieję, że rozpoznajesz kiedy piszę ja ;-) Takie "hihihi" i głupoty to nie mój styl, jestem poważną kobietą... Jestem na chwilkę. Fajnie mi się z Tobą pisało i mam nadzieję, że czasami się odezwiesz ;-) Nie szukam romansu żeby było jasne, mam męża i na razie mi wystarcza, ale podzielić się wrażeniami czy wymienić doświadczenia lubię. Co do Francuza to wyjaśnię. Mam w całej Europie trochę znajomych a kilku bliższych przyjaciół, facetów, co wynika z mojej profesji i z moich kontaktów zawodowych. Kiedyś rozmawialiśmy przy winku a to o języku, kulturze, kuchni, o kobietach, o seksie wreszcie. No i jeden, ten z którym wczoraj rozmawiałam powiedział, że w łóżku Francuzi są najlepsi ;-) Była to tylko rozmowa, kulturalne spotkanie w dobrej restauracji. Później potańczyliśmy, zjedliśmy coś, poszliśmy na spacer brzegiem morza i tyle. To na poziomie ludzie, zresztą wszyscy w tym projekcie to bardzo wykształceni i inteligentni ludzie, stąd może moje wyidealizowane spojrzenie na temat Turków np., których też poznałam i utrzymuję znajomości. Normalni fajni mężczyźni, kumple, chociaż komplemenciarze, ale która kobieta nie lubi komplementów ;-) Podszywy już się ślinią i wymyślają ciąg dalszy, którego nie było i raczej nie będzie... A ja myślę o tym co będzie dziś czy jutro, o swoich potrzebach, marzeniach... Będę zaglądała co jakiś czas.

Gość gość
Inteligentna kobieto, to ze facet slodzi to akurat nie swiadczy o tym jakim jest mezczyzna. Wielu wyksztalconych, z pozoru kulutralnych facetow, w domu jest tyranami. Nie zawsze jest tak jak nam sie wydaje. A szczegolnie trzeba miec na uwadze roznice kulturowe. Ciekawe na marginesie skad ten Francuz wie, ze Francuzi sa najlepsi w lozku? Przespal sie ze wszystkimi? Co mial z drugiej strony powiedziec, ze to nie zalezy od narodowosci? Zeby takie piertolenie lykac:o

Gość gość
Do 13,23 mi sie tez dobrze z toba pisze moze dlatego ze mamy podobne poziomy intelektualne a tez mam zone i nie szukam przygód jak na razie ale wlasnie powymieniac sie doswiadczeniami lubie mam nadzieję ze dzis jeszcze zagoscisz tu a tak wogule to mieliscie kiedyś trójkąta?

Gość gość
Nie, nie bawi mnie trójkąt a mój mąż jest tak zazdrosny, że nawet jak z kolegą życzenia wymieniam to go nosi, więc fantazji w tym kierunku też na pewno nie ma ;-) A do gościa z 13:49... Myślisz, że jestem naiwna? Ludzie, o których napisałam są inteligentni, obyci, zamożni. Pracujemy naukowo, nasze rozmowy są kulturalne i na poziomie. Przy kolacji żartowaliśmy, przekomarzaliśmy się, nie było to powiedziane poważnie "Francuz=najlepszy kochanek", tylko na zasadzie kto i co ma najlepszego /ludzie z kilku krajów/ - klimat, zabytki, jedzenie, drogi, aktorów, piłkarzy no i najpiękniejsze kobiety, więc i najlepszy seks. Powiedział to profesor po 50-tce, człowiek wysokiej kultury, nie zadufany w sobie szczeniak. I nie ważne z kim sypiał, czy z nikim... Mam wrażenie, że funkcjonuję w jakimś innym wymiarze albo trafiam tylko na tych co myślą inaczej... A różnice kulturowe poznałam, dziesiątki razy byłam w Turcji i nie tylko tam. Tam też żyją mężczyźni na wysokim poziomie intelektualnym, z którymi mam o czym rozmawiać. Rozmawiać nie znaczy iść do łóżka czy planować wspólne życie. Ale wspólnie pracować jak najbardziej, a w wolnej chwili wypić kawę czy nawet dać się zaprosić na spacer. Oni są pod wrażeniem kobiet aktywnych zawodowo, samodzielnych, dominujących, które podejmują decyzje. Może stąd też te komplementy i zachwyt, ale co za różnica - miło i już. A wracając do tematu - jakie plany na wieczór?

Gość gość
Od kiedy poziom intelektualny przejlada sie na traktowanie kobiety? W kraju islamskim nogdy nie befzie ona rowna mezczyznie. I powtarzam, to jakie ktos chce sprawic wrazenie to jedno, a to jakim jest w czterech scianach, to drugie. Zadne "ą", "ę" tego nie zmieni.

Gość gość
Wieczorem ? Hmmmm ? No niech pomyślę chwilkę ... Zdradzanie żony póki co odpada, niestety w tej chwili nie mam nikogo wxzapasie :-) Ale to na razie :-) Wiesz ... niczego nie da się wykluczyć, musiałbym bardzo uważać, jestem zależny finansowo od żony, no i mamy kredycik we frankach, to jest nasze największe utrapienie, prawdziwa zmora :-( A tak a propo ... jak wyglądasz, jesteś zgrabna, sysportowana ? U mnie same mięśnie, no jestem bardzo sprawny :-) ...

Gość gość
na jeżdżca najlepszy jest penis 10 cm

Gość gość
Do 15-33 znów ktos sie podszywa masakra ja plany na wieczór mamy spacer z zona a potem moze cos wieczorem zobaczymy nie wiem czy to normalne ale zona mie namawia na trójkąta czyli ona ja i jeszcze jeden m i nie wiem co robic

Gość gość
seks jak świat światem najlepszy w parach dwuosobowych 1K i 1M

Gość gość
Powiedział to profesor po 50-tce, człowiek wysokiej kultury, nie zadufany w sobie szczeniak. I nie ważne z kim sypiał, czy z nikim... naiwne ludzie! ostatni profesor człowiek wysokiej kultury zmarł przed wybuchem II wojny, teraz ino same bufony co udają profesorów :P

Gość gość
Czasami podszywy potrafią rozśmieszyć ;-) Zależny od żony, głodny romansu, zadłużony, ale za to same mięśnie ;-) I moich znajomych nie mogą mi darować. Ludzie, ja mam tylko kolegów/przyjaciół i nie obchodzi mnie jak traktowaliby mnie jako żonę, bo ja mam męża Polaka i to od 15 lat i nie zamierzam zmieniać. A profesorów znam, bo w takim środowisku się obracam... Wiem, że niektórzy myślą, że wyjazdy służbowe i męskie towarzystwo to już "orgia", ale wcale tak nie jest, albo ja jestem wyjątkiem ;-) Co do trójkąta to na pewno zależy od Twojego podejścia do tego tematu, na ile się potrafisz żoną podzielić, umiesz wpuścić kogoś w Waszą intymność. Ja nie wyobrażam sobie takiego układu, akceptuję tylko 1-1. Przemyśl dobrze, czy warto ryzykować udany związek. Z drugiej strony niezadowolona i głodna doznań z innym może szukać dalej... Myślę, że na pewno oboje musicie przemyśleć, podjąć decyzję wspólnie. A może ona Cię wkręca? Może to tylko fantazje... Tak czy inaczej sam się nie trap, pogadajcie. Ja już po spacerze, byliśmy w lesie ;-) Tak tu kiedyś czytałam o fantazjach i seks w lesie przodował. Ja marzę w wodzie, na plaży, ale jak popatrzyłam na ten las, drzewa, to może coś w tym jest...magicznego ;-) Kończę wieczorną kawkę i idę szykować się na jutro. Muszę rano do pracy zajechać na kilka chwil przynajmniej. A jeszcze nocka przed nami, ostatnia noc długiego weekendu ;-) Pa.

Gość gość
Francja elegancja ;-) same brzuchate Elle l'a fait cocu !

Gość gość
Tak, Francja rogaczami stoi :-) wiadomo, inna to, lepsza kultura :-)

Gość gość
Do 18,12 no mysle nad tym trojkatem i troche to mie podnieca a zona chce napewno bo ma upatrzonego mojego kumpla Który często przychodzi do nas i co mialas sex w tym lesie a twoj wie ze tu piszesz?