Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda magda23

na jeżdżca

Polecane posty

Gość gość
W lesie nic specjalnego nie robiliśmy, mąż jedynie wsadził mi pod spódnicę rękę, chyba chciał mi przypomnieć jak to kiedyś dawniej bywało ( fakt, palce dłoni ma bardzo długie :-) Nie nie wie, że tutaj piszę, teraz śpi, mieliśmy wieczorem mega odlotowy seks, a na sam koniec, na dobranoc, zapakował mi do ust te swoje 20 cm ( no nie całe :-) i wystrzelił potężnym ładunkiem :-). Wiesz misiu, ja jestem poważną kobietą, jestem na wysokim stanowisku, mój mąż nic nie wie, gdyby się dowiedział, byłaby awantura, jak nic ! Zaglądam tutaj czasami nocą, a tak od niechcenia ;-) , no dobrze, ciągnie mnie na złą stronę mocy ;-) muszę uważać na tych podszywaczy, wszak jestem poważną kobietą, nie mogę dać im pożywki do głupich żartów.

Gość gość
Do 02-04 no moja zona tez nic nie wie wlasnie bo by mie chyba zabila my wczoraj tez mielismy mega jazde bo dzieci u babci i wolna chata byla ciagnie cie na zla strone no w sumie to mie chyba tez bo bysmy tu nie pisali a w ogóle skąd ty jesteś tak z ciekawości pytam

Gość gość
Faktycznie ten sam poziom intelektualny. Czlowieku, uzywanie znaków interpunkcyjnych nie boli. Nie ma takiego wyrazu, jak "mie":o

Gość gość
Ale ja z Tobą nie pisze!!!

Gość gość
chciałabym poznać poważnego pana do wiadomych spraw ... pana z dużą kulturą osobistą, zmotoryzowanego ( 36 - 50 lat ) - poważna pani

Gość gość
reprezentantem, którego regionu ma być ów mężczyzna? moze być żonaty?

Gość gość
Do 9:38, witaj. Wczoraj to nie ja pisałam o tym lesie :-( Dałeś się wkręcić podszywom. W lesie był tylko spacer i pocałunek, normalny rodzinny spacer z dziećmi i psami. Fakt, że mam fantazję, ale desperatka nie jestem żeby zimą w lesie i to zaraz obok domu gdzie sąsiedzi chodzą z rodzinami...bez przesady. Co do tego czy mąż wie...wie, że piszę na kafe, ale co i z kim nie wtajemniczam go. Jestem faktycznie poważną kobietą, na stanowisku to już może za dużo powiedziane, ale mam konkretną pracę. Mieszkam w W-wie, na peryferiach. Misiu nie mówię do nieznajomych :-) I nie ciągnie mnie do złego. Lubię poczytać, wymienić poglądy i doświadczenia. W nocy nie piszę, to mój czas dla męża. Jeżeli są błędy w pisowni to przez słownik iphone, czasami wrzuca mi na siłę jakiś wyraz/forme i nie dam rady zmienić. Pozdrawiam :-)

Gość gość
Faktycznie dalem sie wkrecis sorki co porabiasz?

Gość gość
co porabiam ?chwilowo sama w domu a ty? czasem mnie kusi żeby sobie pomasować łechtaczkę

Gość gość
To podaj maila

Gość gość
Znowu podszywy :-( Wczoraj już nie pisałam, bo bałam na zakupach. Kupiłam też żele, o których pisałam. Fajną miałam noc, chociaż żel oralny został zastosowany do masażu... tak czy inaczej dopiero wstałam, zaraz poranna kawa i trzeba się do pracy szykować. Jakieś decyzje w sprawie trójkąta? Zdecydujesz się?

Gość gość
18-30 wiem ze to byl podszyw dlatego nie odpisywalem ja mam urlop do 2 stycznia a na trójkąta sie zgodzilem w piatek

Gość gość
może jednak zrezygnuję z tego trójkąta, okazało się, że na dniach będzie chodził ksiądz po kolędzie, no jakieś takie myśli mam, że może jednak czas się zmienić . Sam nie wiem, może zbłądziłem, faktycznie w głowie mam brzydkie myśli, jak nic trafię do piekła, zaczynam się sam siebie bać :-(

Gość gość
Co za podszyw

Gość gość
Ero kwieciste :D

Gość gość
Z tymi żelami to chyba przesadziłam :-( moja pipeczka cała spuchła, nabrzękła, no i strasznie piecze. Od godziny chłodzę ją wodą. Z tego powodu musiałam wcześniej wyjść z pracy. Musiała wystąpić u mnie jakaś reakcja alergiczna. A może to od tego nowego wibratora ( mega penis :-) , kupiłam na allegro, nie wspominałam Ci wcześniej o tym :-) Sama już nie wiem :-( czyżby paprykę chilli dodano do tego żelu :-( ?

Gość gość
cierp ciało jakeś chciało ☺ może jednak poczekaj do piątku jak dwóch chłopów ci zerżnie dupsko i cip s k o to na jakiś czas będziesz miała spokój

Gość gość
Witaj, oczywiście znowu podszywy, nic mi nie spuchlo a żele polecam :-) wczoraj też użyłam ... Masz urlop to odpocznij, zbierz myśli i zaszalej jeżeli się zdecydujesz. Napisz koniecznie w sobotę, jak wrażenia. Ja też mam teraz luz w pracy, trwa zimowa przerwa świąteczna. Mąż na tym korzysta :-) Zajrzę w sobotę, wcześniej nie będę pisać, bo nie bawią mnie idiotyczne wpisy podszywow. Wypoczynku i mądrych decyzji życzę. Pa.

Gość gość
Moja wskakuje i jedzie tak ze az trzaska wszystko :-Dhahaha a wy tu cudujecie.

Gość gość
Aaaa, zapomniałam dodać :-) mąż polubił anal, noooo :-) nareszczcie ! Długo musiałam na to czekać . Później opiszę moje wrażenia, moja rada dla Ciebie - sam spróbuj z własną żoną :-) Uważaj na podszywy !

Gość skaut007
witam. szukam fajnej kobiety która chciałaby przeżyc sex w kabinie gloryhole. .........byłbym też chętny dołączyć do parki jako trzeci....interesuje mnie robienie tego namiętnie nie mechanicznie.........to takie moje małe zboczenie hehe. Ja 43 lata 186/80 , ciemna karnacja, brązowe oczy

Gość gość
Do 08-12 witaj jesrem po z******tym przeżyciu to bylo cudowne pierwszy raz w ciagu 4 godzin doszedłem 4razy :-) jak chcesz to moge opisac ci szczegóły bo jest co opisywac no ale sama zadecyduj i daj znac a z tym analem to ty czy podszyw ?swietnie sie czuje po tym trójkącie mam nadzieje ze wpadniesz dzis tu

Gość gość
Jestem, ale mam wątpliwości czy to Ty... Jeżeli się zdecydowałeś i jesteś zadowolony to super, spelniles marzenia żony i jeszcze miałeś odlot :-) fajne zakonczyles stary rok. Może nowy będzie obfitował w takie doznania- tego Ci życzę. Co do anala to podszyw naturalnie, chociaż kręci mnie taka zabawa, więc kto wie... Jak spędzasz dzisiejszy wieczór? Ja szykuję się pomału do wyjazdu. Właściwie szykuję się od dawna i strasznie się cieszę na tę noc :-)

Gość gość
Nie to nie podszyw to ja pisalem bylo naprawde bosko a anala spróbuj moja zona sie bala ale teraz chce przy karzdym sexie ja sylwka tak rodzinnie a ty gdzie ? No napewno jeszcze bedzie trójkąt bo jestem zadowolony i juz sie umuwilismy

Gość gość
Anal na jezdzca tez jest super. Polecam

Gość gość
Do 13-52 bedziesz dzis jeszcze?

Gość gość
My w tym roku ekskluzywnie, wypasiony hotel na Mazurach. W sumie niedługo powinniśmy wyjeżdżać, ale po drodze odwozimy starsze dziecko na imprezę i musimy się dostosować... lubię raz na jakiś czas zrobić się na bóstwo, no i lubię facetów eleganckich :-) Niby mój mąż codziennie w garniturze, ale dziś wygląda obłędnie... w pakiecie jest kulig, strefa spa i inne a ja chyba na pokoju skończę jak się kilka godzin na facetów napatrzę :-) Co do anala to ja się nie boję, próbowaliśmy, ale nie jest to mój ulubiony seks. Zabawy i zabawki mnie kręcą, ale już głęboka penetracja nie. Uciekam, życzę udanego wieczoru i wiele szczęścia w Nowym Roku. Pa.

Gość gość
Wzajemnie a bedziesz jeszcze pisac ? Czy konczysz juz pisanie na tym portalu

Gość gość
Halo jesteś tak fajnie sie pisalo