Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wlaczylibyscie dzisiaj odkurzacz mieszkajac w bloku?

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie poklocilam sie z moja psychiczna matka. Chcialam odkurzyc bo na dywanie pelno okruchow po ciescie i innym jedzeniu. Nie pozwolila mi tylko kazala pozamiatac bo dzisiaj swieto i co ludzie powiedzs!!

Gość gość
Odkurzamy. Pralke tez wlaczylam dzis. Dwa razy nawet

Gość gość
Ja w niedziele i święta nie odkurzam, chyba że coś się wysypie/potłucze. Jeżeli tylko kwestia okruchów to myślę, że na chwilkę włączyłabym.

Gość gość
Jakbym była wsiurem bez klasy to włączylabym

Gość gość
Lepszy wsior niz brudas

Gość gość
W swoim domu robię to co chcę i kiedy chcę. Co mnie obchodzi co pomyślą inni? Niech się każdy swoim życiem interesuje.

Gość gość
Właściwie to nawet powinnam, ale mi się nie chce. Ja nie zwracam uwagi na to czy w niedzielę/święto odkurzam itp. Pralki może bym nie włączyła - ale nie chodzi o "co ludzie o mnie pomyslą" tylko nie chciałabym sąsiadom przeszkadzać (wirowanie jest zdecydowanie głośniejsze niż odkurzacz). Tak samo po 20 nic głośnego staram się nei robić. Ale moi sąsiedzi się niczym nie przejmują - wrzeszczą i tupią całą dobę wiec właściwie powinnam też mieć wszystko w d***e

Gość gość
A czemu nie bo do piekla mozna pojsc za wlaczenie odkurzacza w swieto? :D

Gość gość
Ja dzisiaj wlaczylam pralkę i rano odkurzylam dywan z okruchów noi co z tego? Co mnie obchodzi ktoś inny?

Gość gość
Jesli jest taka potrzeba, to wlaczam odkurzacz. Jak ci sie ryz rozsypie, to bedziesz wybierac rekami ze szpar, bo niedziela/swieto i "co ludzie powiedza"? Nie wlaczam po 22°° bo ktos moze spac, zwlaszcza dzieci, ale w dzien - wg moich potrzeb.

Mam w doopie ludzi odkurzam i piorę kiedy mi pasuje, a świąt kościelnych nie uznaje. Niedziela to dla mnie także dzień jak codzień