Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam męża i jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość gość

Żyję jak chcę, jestem wolna jak ptak, niezależna, nie muszę chodzić na zgniłe kompromisy. Nie muszę się dostosowywać do cudzych wymagań. Nigdy nie marzyłam o gromadce dzieci, byciu ubezwłasnowolnioną, spełniającą sie w roli kwoki domowej. Pociagał mnie szeroki świat, bogate w nowe doświadczenia życie, nowi ludzie, życie w kręgu ludzi twórczych, którzy gardzą przeciętnością, życiem na poziomie zwierzęcia w którym priorytetami są jedzenie, spanie, rozmnażanie i konsumowanie tandety z marketów. Nie potrzebuję żadnego j******o mężusia, żeby posiadać dziecko. Wydaje mi sie, że przeciętniaki mówią swoim językim, niezrozumiałym dla ludzi kulturalnych.

Ja też nie będę miała męża. :) Uważam, że ślub to tylko papierek. Jeśli ludzie się kochają to mogą żyć i bez niego.

Gość gość
Autorko po prostu chcesz sie puszczac i nie masz zadnych wartosci moralnych ktore mogly by spowodowac u mezczyzn chec poznania ciebie jako czlowieka.

Gość gość
Tak oczywiście. :) Zazdrościsz, bo jesteś uziemiona przez mężusia

Gość gość
skoro jesteś taka dumna i szcześliwa to po co tutaj siedzisz i wmawiasz to ludziom hahahaha

Gość gość
Bo mi się nudzi

Gość gość
Czego mam zazdroscic? Braku bliskiej osoby? Uziemiona przez mezusia? Hehe dziewczynko bycie zona nie oznacza, ze nie mozna sie realizowac, podrozowac czy szalec. Radze popatrzec wiecej na dobrych porzadnych mezczyzn o podobnych zainteresowaniach a wszystko bedzie ok. Ty natomiast lecisz na dupkow i stad marudzenia.

Gość gość
Każdy facet to d**ek i śmierdziel.

Gość gość
Zobaczymy jaka będziesz zadowolona z braku męża po 60 albo 70, kiedy już zostanie Ci mało przyjaciół i będziesz mieć trudności, żeby samemu wytrzymać.