Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FERIE w POLSCE proszę o propozycje najchętniej z basenami do 1500 zł

Polecane posty

Gość gość

witajcie planuję wyjazd w styczniu z 5 letnią córką tylko gdzie ? jaki hotel&spa polecacie ? taki najfajniejszy dla dzieci ? planujemy wyjazd na 4 dni. i w 1500 zł chciałabym się wyrobić i najlepiej w tym paliwo :) no ale liczę się z tym że może być to niemożliwe :)

Gość gość
wydaje mi sie nie że tej cenie nie znajdziesz nic fajnego. Ciekawie jest w mikołajkach ale tam byłam tylko kilka godziń żeby pojechać na kilka dni to nie wiem czy ci 3 tyś starczy

Gość gość
Ja myślę, że zmieścisz się w tej cenie. Może niewiele będziesz musiała dołożyć. Ja ostatnio byłam z córką w Szklarskiej Porębie. Bardzo nam się na podobało i zmieściłyśmy się w limicie jaki sobie postawiliśmy. Noclegi w Szklarskiej Porębie znalazłam na bardzo fajnej stronie http://otonoc.pl/noclegi-Szklarska+Por%EAba każdy znajdzie tutaj coś dla siebie. A wyjazd był bardzo udany.

Gość colinnnea
Białka Tatrzańska może :) co do noclegów to popatrz może na bookaparcie, może uda ci się zamknąć w 1500 zł :)

Gość fabiii
ja myślę, że spokojnie można się zamknąć w takiej kwocie, ja w tamtym roku rezerwowałam apartament na bookaparcie i wyszło całkiem tanio

Gość gość
Jeśli planujesz wyjazd na ferie to musisz się spieszyć. Dużo fajnych miejsc może być już zajęta. Jadę z dzieciakami do Szklarskiej Poręby i mam nadzieje, że będę się tam bardzo dobrze bawić. Noclegi w Szklarskiej Porębie znalazłam na portalu http://otonoc.pl/noclegi-Szklarska+Por%EAba