Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet wyszedł w środku randki ??

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu umówiłam się na randkę z facetem z internetu dobrze nam się pisało zaproponwał spotkanie i poszłam. W czasie randki rozmowa się zabardzo nie keiła. Byłam trochę znudzona. On w pewnej chwili powiedział (Widzę że nic z tego nie będzie ) popatrzał na mnie przeprosił zapłacił rachunek i wyszedł. Po chwili ją też wyszłam. A teraz cały czas o tym myślę nigdy nie zdążyła mi się taka sytuacja

Gość gość
bo randki internetowe to takie castingi, pamiętam jak chodziłam na te randki i jak fatalnie się czułam po takich randkach. Od razu było wiadomo komu przypadłam do gustu a kto był zawiedziony. Tacy faceci chodza na te randki nałogowo, wybierają jak w ziemniakach nie mają zadnych skrupułów. najczęściej tacy sieddza tam latami bo nie potrafią sobie zycia ułozyc. Ten gościu był chamem, mi nigdy cos takiego się nie zdarzyło. Nad czym ty rozmyślasz? nad takim dupkiem??

Gość gość
Pewnie wyobrażał sobie ciebie inaczej:) nie byłaś w jego typie.

Gość gość
A co miał udawać że jest super, przeciągać to? Boli że to on zakończył znajomość a nie ty? Pokiereszowane ego i próżność nie dają ci spać :P

Gość gość
Ten gościu był chamem x Chamem bo co? Bo zakończył spotkanie na którym oboje się nudzili?

Gość gość
Wczesniej wysłałaś swoje zdjęcie? Dlaczego byłaś zawstydzona? Oniesmielał cię?

Gość łysy_wroclaw
Dobrze zrobił bo po co miał tracić swój cenny czas :)

Gość gość
Zrobil to co zrobilby kazdy normalny facet widzac naprzeciwko znudzona ksiezniczke

Gość gość
Dobrze zrobił. Krótko i na temat.

Gość gość
Chamem to by był jakby napluł ci w twarz ciesz się że zapłacił w ogóle rachunek :)

Gość gość
Ja ostatnio byłem na takiej "radndce,spotkaniu" i powiem że mi dziewczyna się spodobała może rozmowa różnie przebiegała ale tak chyba jest przy pierwszym spotkaniu. Ja później do niej pisałem smsy i ona niby odpisuję ale czuję że chyba jest zawiedziona. Jak to rozpoznać nie mam pojęcia. Zawsze to ja napiszę pierwszy i nie na każdy sms dostanę odpowiedz. PS. Nie jestem osobą co spotyka się co tydzień z inną , jestem na to zbyt nieśmiały.

Gość przerost tresci nad forma
też uważam że był chamem :D

Gość gość
NIe wiem czemu się jeszcze pytasz o to w temacie, to chyba dość oczywiste, ze sie mu nie spodobałaś, wiec zakonczył randkę i co tu wiecej rozkminiać. nie uważam też żeby być szczegolnie chamski, choc mógł dotrwać do konca i dopiero po randce powiedziec Ci, ze nie ejstes w jego typie, ale przynajmniej byl szczery.

Gość gość
Popieram, to cham bo cię ubiegł, a nie miał prawa! To kobiety tylko i wyłącznie mogą zbywać facetów, a nie na odwrót :P

Gość gość
Ja uważam, ze facet mimo wszystko zachował się trochę po chamsku. Tzn. plus dla niego za szczerość, ale- nawet jeśli Autorka nie była w jego typie to mógł być miły i zwyczajnie z nia pogadać jak z koleżanką. Potem powinien był jednak wyjść razem z nią bo zostawiając ją samą w restauracji, nawet jeśli uregulować rachunek, to ona musiała się poczuć troche jak idiotka, jak przyszla z nim ,a wychodzila sama. Powinien być miły, ale po spotkaniu jej powiedzieć, ze nic z tego nie bedzie, ale bylo milo czy cos w tym stylu, wtedy by sie zachował jak powinien

Gość gość
W czasie randki rozmowa się zabardzo nie keiła. Byłam trochę znudzona. x Wyczuł że jesteś znudzona i to zakończył, reakcja jak najbardziej prawidłowa, dla niego fakt że kobieta się przy nim nudzi też zapewne nie był miły, więc po co miał to ciągnąć? Tego typu sytuacje nie są miłe dla nikogo, więc nie ma co udawać i ciągnąć tego na siłę, a już tym bardziej nie ma co tego roztrząsać, nie wyszło i tyle.

Gość gość
Ja mysle, ze niestety musialas sie mu nie spodobac bo gdyby bylo inaczej, probowalby zaciekawić Cie rozmowa kiedy bylabys znudzona

Gość gość
Ile ten koleś miał lat

Gość gość
Ja mysle, ze niestety musialas sie mu nie spodobac bo gdyby bylo inaczej, probowalby zaciekawić Cie rozmowa kiedy bylabys znudzona x A skąd to przekonanie, a może on próbował ją zaciekawić, może to on jej się nie spodobał i autorka nawet nie starała się go słuchać? Dlaczego zawsze winy doszukujecie się w mężczyźnie? A siebie uważacie za istoty doskonałe?

Gość gość
Dziwny koleś

Gość gość
kobiety nas nie zrozumieja bo one nawet jak sa nieszczesliwe z damskim bokserem to i tak z nim siedza. Mezczyzna jak widi ze nic z tego to przerywa.a kobieta nie.

Gość gość
Tak jak gość wczoraj Burak i tyle, szkoda czasu na rozmyślania o nim ;)

Gość gośćmilennaaa
dla niego to byl koniec randki a nie srodek, obudz sie dziewczyno, koles zaoszczedzil swoj i twoj czas, zaplacil rachunek a ty go jeszcze chamem nazywasz? Ja bym zrobila to samo co ten koles, bo jesli mi druga osoba niw odpowiada to po prostu nie mam ochoty sie zmuszac. Gosc ma honor i tyle

Gość rozważna i nieromantyczna
Czegoś nie rozumiem. Ty byłaś znudzona. On był znudzony. Chyba żadna strata ze tak wyszło? Nie powinnaś być zdziwiona takim obrotem spraw

Gość gość
Miałem podobną sytuację. Jeszcze w trakcie zabawy mówię do niej, masz męża, ja żonę, nic z tego nie będzie... I co z tego, że podobalismy się sobie.

Gość gość
To nie te czasy że facet ma skakać koło kobiety.Nic na siłę!

Gość gość
Znudzona królewna z drewna dziwi się, że koleś miał dość.

Gość gość
jak po 5 min rozmowy można stwierdzić jakim jest ktoś człowiekiem? przeciez na takim castingu ludzie nie są sobą są spięci nienaturalni A po za tym czesto sie zdarza ze po kilku tygodniach czy miesiacach zakochujemy sie w osobie która nam sie w ogole nie podobała. A juz załamywać sie ze po kilku slowach dostalismy kosza od obcej osoby to glupota