Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ratunku 9 miesieczne dziecko nie spi po nocach

Polecane posty

Gość gość

Budzi sie co 40 min praktycznie przez cala noc z placzem.Nie chce jesc ,pic ani zeby ja przytulac.Jestem wykonczona bo trwa to juz 3 miesiac. W dzien jest grzeczna bawi sie fajnie ma dwie drzemki po ok godzinie.Zebow nie ma i nie widac zeby wychodzily. Pomoze ktos?chcialabym choc 4 godz sie przespac bez pobudek....

Gość gość
A gdzie dziecko spi ?

Gość gość
Spi w swoim lozeczku.Probowalam tez spania ze mna ale nic nie dalo wiec wrocila do lozeczka.

Gość gość
Spi w swoim lozeczku.Probowalam tez spania ze mna ale nic nie dalo wiec wrocila do lozeczka.

Gość gość
Mój tak ma, jak mu zęby idą. Tylko u mnie to jest kilka nocy na każdy ząb. Poza tym spokój. Generalnie w dzień w ogóle nigdy nie marudzi. Tylko w nocy cierpi z powodu zębów.

Gość gość
Mój synek ma 9 miesięcy i od urodzenia tak śpi jak Twoje dziecko. Co noc 10 pobudek. Karmie go piersią i jak się budzi to je. Też nie ma zębów. Nic nie pomaga, staly rytm dnia, pozniejsza godzina zasypiania, kaszka na mm na kolacje. Zostało przeczekać choć naprawdę marzę o 3 godz snu ciagiem

Gość gość
Dziekuje za pocieszenie dobrze ze nie jestem sama

Gość gość
Ja też ma takie a nawet dwójkę , starsze ma już 3 lata i 9 miesięcy i nadal się budzi oczywiście dużo rzadziej, ja już 4 rok nie śpię.

Gość gość
żeś kuźwa wytrzymała, 4 lata sie tak męczyć, i to nie dosyć, że jedno wredne to dopieprzyłaś sobie drugie, ale te baby to głupie

Gość gość
Skoro chciałaś mieć dziecko to o co chodzi? Zajmij sie jego opieka i tyle.

Gość gość
10:51 to wredne dziecko jest tak poza tym super małym człowiekiem, szkoda że Szanowna Twoja Mama nie miała refleksji jak zaszła w ciążę z Tobą, dała życie bowiem srustrowanemu palantowi.