Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość czasu spędzam w samotności

Polecane posty

Gość gość

Czy to może być powodem tego, że jestem sama i nikt się mną nie interesuje?

Gość gość
A czemu nie wychodzisz do ludzi?

Gość gość
Przede wszystkim dlatego, że źle się czuję wśród ludzi i nie wiem, czy oni życzą sobie mojego towarzystwa.

Gość gość
Też tak mam

Gość gość
Moze masz troche introwertyczny charakter i nie potrzebujesz ich towarzystwa na sile przez co uwazasz sie za dziwolaga.

Gość gość
Śmieszne lub tragiczne -żyję podobnie. Jestem sama -mam swoje dzieci -siedzą w swoich pokojach od rana do wieczora. Nawet w Święta .Spędziliśmy ok godziny przy wspólnym kolacji Wigilijnej.I tyle ich widziałam. Całe dnie wieczory sama.Co ze mną jest nie tak???

Gość gość
Śmieszne lub tragiczne -żyję podobnie. Jestem sama -mam swoje dzieci -siedzą w swoich pokojach od rana do wieczora. Nawet w Święta .Spędziliśmy ok godziny przy wspólnym kolacji Wigilijnej.I tyle ich widziałam. Całe dnie wieczory sama.Co ze mną jest nie tak??? Zastanawiam się dlaczego dzieci moje nie spędzają ze mną Świąt. Raz w roku. Ciągle żyję w poczuciu winy. Może ktoś coś mi podpowie?

Gość gość
Bo nie jesteś w stanie zaoferować im nic ciekawego, a przynajmniej ciekawszego niż internet, komputer, tablet, smartphone. Przykre, ale niestety prawdziwe, na pocieszenie dodam że większość rodziców popełnia te same błędy.

Gość gość
Rzeczywiście jestem typem introwertyka i z tego powodu czuję się często jak ufoludek. Odkąd pamiętam zawsze odstawałam od innych i tak też mi zostało. Większość ludzi traktuje mnie jak powietrze.

Gość gość
Nic więc dziwnego, że niechętnie wychodzę do nich. Czuję się zrażona, mnóstwo we mnie nieufności, w dodatku ciągle towarzyszy mi poczucie bycia inną, w sensie gorszą. Nigdy nie miałam chłopaka i nie wierzę, że mogłabym mieć. Ktoś taki nie może być atrakcyjny dla innych.

Gość gość
czemu w święta tyle myślę o M. to już 3 lata. ciekawe jak wyglądaja jego święta z nową rodziną

Gość gość
23:52 - co ta wypowiedź ma do założonego przeze mnie tematu?