Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem 33 letnią samotną lekarka

Polecane posty

Gość gość

czy za późno dla mnie na związek?

Gość gość
jasne, że nie :) skąd jesteś?

Gość blog na temat
jak nie masz wymagań w cholere to nie, ale jak szukasz księcia to zapomnij

Gość gość
Ale masz na myśli wolny związek? Chyba nie chcesz się bawić w dziecięcą zabawę zwaną małżeństwem? Jestem młodszy o 3 lata i chętny ale musialabys najpierw przeslac foto na maila ale uwiarygodnione jakimś detalem

Gość kolega po fachu
po co foto przed poznaniem? tu nie kupujesz auta z netu koleś

Gość gość
Po co zawracać sobie głowę pisaniem skoro paszczur?

Gość gość
Autorko, ja mam 34 lata i pracuję w szpitalu i też jestem samotna, ale ja już nie wierzę w żadną zmianę i nie mam nadziei. Pracuję po 12h na dobę...

Gość gość
Ja mam prawie 34 pracuje na budowie w UK i też już nie wierzę że kogoś znajdę:( A w takie dni świąteczne czuję się sto razy gorzej.

Gość gość
Życie jest długie, wiec jeszcze poznacie pewnie swoja "milosc" o ile nie bedziecie się na to zamykać... praca po 12 godzin dziennie może być na tyle wykanczająca, ze żyje się tylko pracą, dlatego może pomysl nad jej zmiana? Ja bym pomyslala na Twoim miejscu bo co to za zycie, poza praca istnieje tez inne zycie ;)

Gość gość
Zreszta 30-kilka lat to jeszcze dosc mlody wiek. może już nie tak mlody jak wtedy co sie mialo 20, ale biorac pod uwage, ze zycie trwa okolo 70-80 lat to 35 to dopiero polmetek, albo i nawet nie. Ostatnio na wykladzie z prawa rodzinnego prof. opowiadał nam, ze nawet 70-latkowie teraz czasem biora sluby, jak poznaja sie np. w sanatorium, a wy macie dopiero ponad 30 wiec spokojnie mozecie kogos poznac, ale napewno nie stanie sie tak jak bedziecie spedzali zycie życie praca-dom, wtedy wasze szanse sie zmniejsza i to bardzo

Gość widok z lotu ptaka
gość dziś Po co zawracać sobie głowę pisaniem skoro paszczur? Zgłoś skąd wiesz że paszczur? ja bym wolał kogoś bliżej poznać a dopiero potem zobaczyć na żywo, a dodatkowo nie każdy dobrze wychodzi na zdjęciach

Gość skok w nieznaną dżungle
gość dziś Autorko, ja mam 34 lata i pracuję w szpitalu i też jestem samotna, ale ja już nie wierzę w żadną zmianę i nie mam nadziei. Pracuję po 12h na dobę... Zgłoś Nie masz równowagi w życiu, żyjesz samą pracą co potrafi doprowadzić do depresji, polecam kroki w kierunku równowagi życiowej

Gość zeitgeist zobacz
gość dziś Ja mam prawie 34 pracuje na budowie w UK i też już nie wierzę że kogoś znajdęsmutas.gif A w takie dni świąteczne czuję się sto razy gorzej. Zgłoś "Święta" to iluzja, obrzęd pogański, czym szybciej to zrozumiesz tym szybciej lepiej się poczujesz

Gość jestem facetem jakby co
gość wczoraj niestety w Polsce ktoś "wymyślił" że panna po 30stce to już stara torba i powinna zbierać deski na trumne, i choć nieraz to jest prawda, to w 98% to jest po prostu durna mentalonść otoczenia

Gość gość
To nie chodzi o same święta, tu raczej chodzi że widzisz to wszystko co jest z tym związane, jak przyjeżdża twoje rodzeństwo z rodzinami i pozostali znajomi mają rodziny a ty siedzisz razem z nimi przy stole i się zastanawiasz czy tu pasujesz. Rozmawiają o dzieciach o różnych sytuacjach rodzinnych a samemu nie ma się nic do powiedzenia.

Gość gość
To co ze masz tyle lat. Nie bierz się za pierwszego lepszego bo cię lata gonią bo potem będziesz się męczyć i żałować. Szukaj spokojnie. Znam faceta po studiach po 40 który na siłę związał się z kobietą po liceum a potem żałował bo ona w towarzystwie sporo głupsza od niego i nigdzie się razem nie pokazują. Gdyby nie dziecko toby dawno odszedł. Za parę lat pewnie tak zrobi bo się strasznie męczy i zatracić juz kontakt z dawna grupą.

Gość tv pralnia mózgu
gość dziś To nie chodzi o same święta, tu raczej chodzi że widzisz to wszystko co jest z tym związane, jak przyjeżdża twoje rodzeństwo z rodzinami i pozostali znajomi mają rodziny a ty siedzisz razem z nimi przy stole i się zastanawiasz czy tu pasujesz. Rozmawiają o dzieciach o różnych sytuacjach rodzinnych a samemu nie ma się nic do powiedzenia. Zgłoś bo cała koncepcja "świąt" to pralnia mózgu dla stada debili i naiwnych

Gość gość
Nigdy nie jest za późno na związek. Tylko przemyśleć i nie rzucać się byle komu pozdrawiam i życzę powodzenia. . And.

Gość gość
Do lekarki: a czas na związek masz? Ile czasu możesz poświęcić mężczyźnie w tygodniu?

Gość gość
up

Gość gość
Ja sie z tobą ozenie jak masz auto i domek na wsi;-)

Gość gość
Szukam kobiety kandydatki na źone . Warunki rejestracji 1) wykształcenie wyższe 2) wzrost wyższy 3) libido wyższe 4) obcasy wyższe 5) ambicje wyższe 6) cycki wyższe 7)