Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotny wyjazd do spa

Polecane posty

Gość gość

praktykujecie? Chcę pojechac, ale wszyscy mi się dziwią, ze nie organizuję tzw. babskiego wyjazdu. Jakaś dziwna jestem?

Gość gość
nie, ale marzy mi się wypad z koleżanką najpierw spa baseny a potem.... na dmuchać się fajek i porządnie napić hyym.... ale się rozmarzyłam..... biorę za telefon i dzwonię do koleżanki :) a co nam mamą też się należy :)

Gość gość
23.48 tak , tak... słownik ortograficzny to się należy... "mamą" :-/

Gość gość
Podnoszę ten temat, bo właśnie wybieram sie sama do spa i tez budzi to zdziwienie. A ja jestem umęczona dziećmi i codziennymi obowiązkami, do tego permanentnie niewyspana i marze, by być sama. A wy praktykujecie samotne wypady?

Gość gość
Jadę 4 marca. Sama ma 3dni. Qrna nie mogę się doczekać.

Gość gość
Też jeżdżę sama, chcę odpocząć od ludzi, a rozmowy o niczym i ploteczki mnie męczą. Raz w roku robię sobie 3 dniowy wypadzik. Polecam, jeśli tobie tak pasuje to co cię obchodzi co ludzie mówią?

Gość gość
Nic mnie nie obchodzi, zadziwiło mnie ich zdziwienie. Ze jak to, ze bez koleżanki?

Gość gość
Ja też sama jeżdżę, mąż preferuje zawody żużlowe, on jedzie, ja też, ale w drugą stronę. Jest możliwość nawiązania kontaktów z innymi uczestnikami, czasami bardzo miłe. Moje samotne wyjazdy jednak nie są częste, zazwyczaj razem jeździmy.

Gość gość
Byłam sama już 2 razy i właśnie jadę po raz trzeci. To jest po prostu cudowne, nie mogę sie doczekać. Ponieważ karmię piersią, na razie możliwy jest tylko wypad na 1 noc, ale już mi sie marzy wyjazd na 2-3 dni.

Gość gość
A polecicie jakieś spa? Gdzie warto pojechać ? Myśle o wyjeździe samotnym. Pobyć ze sobą nie zmuszając się do kontaktu z nikim jednocześnie zrobić coś dla ciała bez obawy . Napiszcie gdzie warto pojechać i jakie zabiegu polecacie