Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie spac z wlasnym dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Mam dziecko 3 mc i kiedy wieczorem karmie je ostatni raz przed spaniem to na lezaco ( bo piersia) poniewaz wisi na cycu nawet do 1.5 h... i czasem mi sie przysnie przez przypadek i boje sie ze je zgniote. Raz zasnelo z nami w lozku i kiedy sie obudzilam to ja lezalam mu na raczce a maz na drugiej ale na szczescie nic sie nie stalo.... a wy spicie ze swoimi maluchami?

Gość gość
No i słusznie się boisz, jesteś świadomą rozsądną mamą a nie niewolnikiem współczesnych trendów - spanie z dzieckiem może być niebezpieczne dla dziecka i dlatego warto przyzwyczajać malucha do własnego łóżeczka albo chociaż do spania na tzw.dostawce - to o wiele bezpieczniejsza opcja. Poszukaj w necie dostawek do łóżka. Poczytaj też artykuły o SIDS. Pozdrawiam i życzę zdrówka.

Gość gość
Ja śpię ze swoim, bo właśnie po karmieniu nocnym często sama zasypiam. Mały ma 16 miesięcy i nigdy się nie obudziłam na nim. Mąż też nie. Raczej to mały męża spycha z łóżka na sam brzeg, bo tak się rozpycha. Początkowo trochę się bałam, ale teraz to normalne. Tak samo śpimy z synkiem na wyjazdach, bo hotelowe łóżka nie zawsze mu podpasuję, a my dużo jeździmy z nim.

Gość gość
Poznalam kobiete ktora udusila swoje miesieczne dziecko bo zasnela na nim. Ja sama nienawidze spac z dzieckiem, zle wtedy spie nie wysypiam sie. Od samego poczatku karmilam na fotelu a pozniej dziecko do lozeczka a ja do swojego lozka. Mala ma 2 lata i super potrafi sama spac.

Gość gość
Ale p*********e głupoty, kobieta zasnela na dziecku i je udusila??