Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieatrakcyjna dla młodych mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłam, że darzą mnie sympatią i zainteresowaniem głównie panowie po 40 czy 50 r.ż., natomiast ci młodsi nie za bardzo. Niby żaden z nich nic do mnie nie ma, są mili, ale na tym się kończy. To ci starsi widzą we mnie kobietę. Ktoś ma podobnie?

Gość gość
Ktoś się wypowie?

Gość gość
Dziady po 40 i 50 lecą na dosłownie każdą młodą kobietę. Tylko dlatego że jest młoda, a oni mają kryzys wieku średniego. A co do młodych... no cóż nie każdy ma powodzenie. A jak wyglądasz i jak się zachowujesz? Jeśli jesteś np. nieśmiała i zakompleksiona, to by nawet wiele tłumaczyło.

Gość gość
To fakt, dla podstarzałych facetów z kryzysem wieku średniego liczy się wyłącznie młode ciało i nic poza tym :) A młodzi są żądni emocji i rozrywki, także większe branie mają dziewczyny bardzo towarzyskie i otwarte, nawet te brzydsze.

Gość gość
00:40- a tam piedolenie o szopenie, wcale nie lecą na każdą, lecą na młode i ATRAKCYJNE ich zdaniem. Ale moze maja troche inny gust od Twoich rowiesnikow bo np. niekoniecznie szukają lalki barbie, albo takiej "wylansowanej" , tylko wystarczy im zwykla, skromna dziewczyna, ktora im sie spodoba

Gość gość
Jestem osobą bardzo spokojną, powiedziałabym wręcz, że nieśmiałą. Niezbyt wierzę w siebie i mam mnóstwo kompleksów. Już jako dziecko o wiele łatwiej odnajdywałam się w towarzystwie starszych od siebie osób niż tych w podobnym do mojego wieku i teraz też tak jest. Większość moich znajomych jest po 40 i 50 r.ż.

Gość gość
No to masz odpowiedź na swoje pytanie, jedyne wyjście to poznać rówieśników którzy są podobni do Ciebie, czyli nieśmiałych i zakompleksionych... tylko że tacy pewnie nie są w Twoim typie :)

Gość gość
Tak sądziłam, że jesteś pewnie nieśmiała. Niestety tak to już jest, że najbardziej liczy sie bycie otwartym i towarzyskim. Też kiedyś byłam nieśmiała (i to bardzo) i nie miałam kompletnie powodzenia. Ale potem w liceum mój charakter zacząl się zmieniać. Stałam się bardziej otwarta i uśmiechnięta, wyleczyłam sie z kompleksów. I nagle zaczęłam miec powodzenie wśród facetów. Wcześniej myślałam że jestem po prostu brzydka (mimo ze brzydka nigdy nie byłam, raczej przeciętna) i to dlatego, ale tak na prawdę chodziło o to że byłam strasznie cicha i na maksa zakompleksiona, az te kompleksy się ze mnie wylewały. Teraz nie mam tego problemu i mam powodzenie nawet wśród tych przystojnych facetów. Dlatego radze, zebyś popracowała nad swoim charakterem. Przede wszystkim musisz zaakceptowac siebie, wręcz pokochac siebie, a jak już to się stanie to zobaczysz że wszystko sie zmieni o 180 stopni. Powodzenia

Gość gość
0:48 - myślę, że z tym odmiennym gustem to prawda. Jestem naturalną, skromną dziewczyną, nie lansuję się, i chyba to czyni mnie nieciekawą dla dwudziestolatków. Przykro mi z tego powodu.

Gość gość
Staram się pracować nad sobą, jest już dużo lepiej niż kiedyś, bo więcej wychodzę między ludzi i uśmiecham się, ale nadal mam problem z tym, żeby uwierzyć w siebie. Lekceważące traktowanie mojej osoby przez młodych mężczyzn sprawy jeszcze bardziej pogarsza sprawę - mam wrażenie, że coś ze mną nie tak. :/ O ile ze starszymi panami dogaduję się świetnie i nie brak nam wspólnych tematów, to z młodymi ciężko mi się rozmawia. Wyczuwam przepaść między nami.

Gość gość
wnioskując z tego co napisałaś wygląda na to że poprostu dojrzałaś :)

Gość gość
Musisz byc mega paszteciorem. Stare dziady przeleca kazda dziure,byle byla chetna.

Gość gość
sama wybrzydzasz i narzekasz ze masz powodzenie u dojrzalych mezczyzn

Gość gość
Nie wybrzydzam. Chciałabym po prostu podobać się tym młodszym. Nie jestem fanką dojrzałych.

Gość gość
Brzydka, nudna itd. Wez sie zwiaz z mezczyzna po 50 bo nic innego tobie nie zostalom a tak w ogole to ile masz lat paskudo?

Gość gość
Ciesz sie ze masz jakies powodzenie a nie jeszcze marudzisz

Gość gość
Ile masz sama lat?

Gość gość
Mam zaledwie 37 lat. Faceci po 40 mnie nie interesuja bo celuje w takich 20 - 28 lat.

Gość gość
Nie jestem brzydka, ale też nie jestem typem laski. Normalna ze mnie dziewczyna, taka jakich wiele. Nie rozumiem dlaczego mnie obrażasz, hejterze.

Gość gość
11:21 to podszyw. Mam 26 lat i chciałabym poznać kogoś do 35 r.ż.

Gość gość
Jeśli masz 26 lat, to facet 30 -35 lat jest najbardziej ok, ale starszy to porażka - za duża różnica wieku. Sam mam 41 lat i dziewczyn w Twoim wieku nie preferuję, ale rówieśniczki również, bo zazwyczaj wyglądają staro przy mnie.

Gość gość
Jestem takiego samego zdania co Ty i dlatego chciałabym mieć mężczyznę mieszczącego się wiekowo w przedziale 27 - 35 lat. Starsi panowie mogą być co najwyżej moimi kolegami i tyle.

Gość gość
11:31 - ta, rówieśnice wygladaja przy tobie staro głupi staruchu, jaaaasne. Tylko czemu młodsze uciekaja w popłochu jak widza takiego jurnego chłopaczka :D Zejdź na ziemie fajuro. 99% kobiet po 40tce wyglada o niebo lepiej od swoich rówieśników.

Gość gość
Super maczo który w wieku 41 lat pisze na forum dla bab, gimbusów i onanistów :D

Gość gość
"99% kobiet po 40tce wyglada o niebo lepiej od swoich rówieśników." Rozbawiłaś mnie świątecznie

Gość gość
"Super maczo który w wieku 41 lat pisze na forum dla bab, gimbusów i onanistów" W innych miejscach trudno o przeczytanie głupotek loszek - dobryhumor na całe święta gwarantowany.