Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Księżyc

Jaki jest koszt produkcji solidnego karabinku kaliber 20?

Polecane posty

Gość gość
Co na swoją kozę będziesz polował :-P?

" gośćwkość dziś Solidny karaninek to KBKAms 7,62. Inne tylko ładnie wyglądają. Ja w wojsku miałem ok 30 letni i był nie do zajechania. Ciekawę co za żołnierz go teraz nosi? " JA PODAŁEM TYLKO ORIENTACYJNY RODZAJ :P.

No i jaka jest różnica w koszcie pomiędzy karabinkiem którego można strzelać bez przerwy pół minuty i pół godziny:D?Tak żeby się nie przegrzał:D. Oczywiście wiem że takie karabinki"średnio" przenośne:D.

Gość prawictwo pospolite 114
około 80 tys zł

80 tys zł to taki bazowy koszt Jesli ma być naprawde solidny to około 400 tys zł , czyli 100 tys euro

niekoniecznie , są karabiny którym mozna dlugo strzelać ..Ale nie powiedziałbym ze pol godziny raczej 10 minut seriami .. Nie chodzi mi tutaj o kalacha tylko bron pokladową zasilaną tasmowo ..

Przykladem sa dzialka przeciwlotnicze.. Taka bron jest stworzona do dlugotrwalego ostrzału

prawictwo pospolite 114 dziś 80 tys zł to taki bazowy koszt Jesli ma być naprawde solidny to około 400 tys zł , czyli 100 tys euro " Za tyle to chyba lepiej produkować armatki:D. A przeciętny karabinek z dobrego materiału czy wytrzyma 3 minuty ciągłego strzelania:classic_cool:?