Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży, a się tak nie czuję :(

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Jeszcze pare miesięcy temu starałam sie z partnerem o dziecko,pamietam jak za kazdym razem ryczałam gdy okres przychodził. nie wychodziło , wiec odpuścilam. Przestałam o tym myśleć i zajelam sie pracą. Aż tu nagle bach! Test pozytywny ( obecnie 6 tydzien ciazy). Przestalam myslec,starac sie i sie stalo. Tylko ze ja sie nie czuje jak kobieta w ciazy :( zawsze chcialam byc mama a teraz... nie umiem do konca tego wytlumaczyc ja nawet sama tego nie rozumiem... boje sie ze nie bede potrafila pokochac mojego dziecka i ze bede zla matka. Dlaczego ja tego nie czuje skoro zawsze pragnelam byc mama , a teraz mnie to przerasta :(

Gość gość
Wyluzuj, uczucia same przyjda. A to, ze nie czujesz to moze za wczesnie, jak brzuch urosnie, jak ruchy dziecka zrobia sie dotkliwsze. 6ty tydzien, coz to jest, ja nawet wtedy nie wiedzialam, ze jestem w ciazy z 1 dzieckiem.. I ja akurat jakos obie tak bezuczuciowo przeszlam, dopiero jak dzieci przyszly na swiat zaczelam nawiazywac kontakt. I kocham bardzo. Luz kobieto bo robota czeka