Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc1233444

Nie wiem o co chodzi...

Polecane posty

Gość Gosc1233444

Półtora roku temu poznalam chlopaka nad woda, nigdy wiecej sie nie widzielismy, ale od czasu do czasu mielismy ze soba kontakt telefonniczny. W maju zaproponowal spotkanie jednak ja wyjezdzalam na 3 miesiace z kraju. Mialam sie odezwac gdy wroce ale usunely mi sie wszystkie numery. Ale wiedzial ze wracam we wrzesniu a On napisal teraz tylko smsa z zyczeniami na swieta. Odpisalam mu ale on juz nic. No wiec nie rozumiem, chcial mi wyslac tylko zyczenia i to wszystko czy moze tez przupomniec o sobie?

Gość gość
Wysyłał życzenia wszystkim zapisanym numerom, a Ty sobie już coś tam sobie wyobrażasz.

Gość gość123344
Zadzwonil trzy dni teumu i zaproponowal spotkanie, nie mialam czasu wiec spotkalismy sie w sumie na 15 minut. Pozniej sie nie odezwal, wczoraj zaproponowalam spotkanie bo dzis juz wyjezdzam i sie przez pol roku nie bedziemy mieli jak spotkac. On odpisal ze nie da rady bo sylwester i przygotowania do niego. Co o tym myslec? Czy po prostu juz nie chce sie ze mna spotkac? Chyba nie. Co myslicie? Pomozcie, bo naprawdę jestem nim zauroczona. :(

Gość gość
Z grzeczności się z tobą spotkał , ma juz kogoś innego więc daj mu spokój. Sama do tego doprowadziłaś nie kontaktując się z nim po powrocie .

Gość gość1233444
To po co sam zadzwonił i prosil o spotkanie? :/

Gość gość
Za dużo go zbywałaś, pomyślał, że jakaś księżniczka i odpuścił.

Gość gość1233444
Czyli mam dać mu spokój?

Gość gość
Jeśli Ci zależy i czujesz że się zakochałaś to nie odpuszczaj. Spróbuj się dowiedzieć czy jest z kimś obecnie.

Gość gość1233444
Nie ma nikogo, to wiem na 100%. Ale glupio mi sie odezwac do niego bo to ja ostatnio zaproponowalam spotkanie, a on powiedzial, ze nie ma czasu..