Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abrakkadabra

Jak czesto pisać do kolegów na fejsbuku

Polecane posty

Gość abrakkadabra

Mam problem: jestem samotna i łaknę uwagi. Nikt mnie na nic nie zaprasza ani do mnie nie pisze. Ale mam kolegów, których bardzo lubie. Mysle o nich codziennie, mam ochote pisać co drugi dzień. Ale boje sie ze oni pomysla ze sie narzucam i zaczna mnie unikac. Mysle ze to sie wlasnie dzieje. Czuje sie kompletnie zlewana. Jeden przestal odpisywac i tak przez miesiac, po ktorym wytlumaczyl ze "zbiera wiadomosci by odpisac za jednym razem" (serio? cały miesiac?) • Czy faceci boja sie powiedziec w prost "teraz nie mam czasu" albo "narzucasz sie"? • Co sprawia ze facet moze pomyslec ze sie narzucam? Kiedys moj kumpel pojechal do kumpla na tydzien. Stęsknilam sie za nim wiec wyslalam mu sms "kiedy wracasz bo chcialabym porozmawiac" odpisal kiedy i grzecznie czekalam, nie wyslalam mu wiecej smsów. Po 3 latach podał to jako przykład narzucania się!!!! O.o Mysle ze ilosc tresci jakie im wysylam jest ostrożna, ale moze sie myle? moze faceci chcą jedną wiadomość na tydzien a więcej to za dużo? Jak jest? Moi koledzy są singlami, więc mają dużo czasu.

Gość gość
To że ktoś jest singlem nie znaczy że ma czas, to po pierwsze... a po drugie muszą to być super koledzy skoro się do ciebie sami nie odzywają. Poszukaj sobie lepszych znajomych.