Gość gość Napisano Grudzień 26, 2016 Witam wszystkich mam problem otóż sytuacja wygląda tak poznałem pół roku temu fajną dziewczynę od początku fajnie dogadywaliśmy się wiadomo nieraz jakieś małe sprzeczki ale zaraz przechodziło i było fajnie i wgl po 3 miesiącach znajomości zaczęło mi na niej bardzo zależeć powiedziałem jej to zareagowała dobrze bo pocałowała mnie i wgl przytulaski później buziaki później nasze każde spotkanie tak wyglądało aż spytałem się jej czy zostanie moją dziewczyną ona powiedziała żebym jeszcze poczekał troszkę ale wszystko co dobre szybko się kończy odwaliłem troszkę i już miał być koniec naszej znajomości nie chciała mnie znać ale nie odpuściłem nie wybaczyła mi od razu ale potem po dwóch tygodniach wybaczyła wiadomo nie było jak kiedyś w sumie dalej tak nie jest ale jej przyjaciółki mówią że zależy jej na mnie bardzo i jest zazdrosna o mnie bo widać i prezenty i wgl ale nieraz było mi smutno czy coś to przytulała starała się jakoś rozweselić mnie nawet jak kupiłem jej bukiet róż niedawno to całowała i wgl teraz na święta prezent to też buziaki przytulanie i wgl nie ukrywam że bardzo chciał bym z nią być ale nie wiem jak się znowu o to zapytać? Pomóżcie mi trochę naprowadźcie mnie jakoś będę wdzięczy za pomoc bo bardzo mi na niej zależy :) (pisze po swojemu proszę o wyrozumiałość) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach