Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twoja matka zjadła mojego psa

Czy oglądał tutaj ktoś martwicę mózgu?

Polecane posty

Gość twoja matka zjadła mojego psa

Ja wczoraj :D dziecko wygrywa, i na końcu scena z mama która wyglada jakby miała balony przyczepione do klatki piersiowej. Śmiałam się przez cały czas :D

Gość gość
o czym to ?

Gość gość
Mama głównego bohatera zostaje ugryziona przez malposzczura, przez co zamienia się w zombie. Epidemia roznosi się przez ugryzienie. Zostaje ugryziona pielęgniarka, ksiądz i kilka innych ludzi. Lionel kryje żywe trupy w domu przed swoją dziewczyna, której to psa zjadła jego chora matka. Owocem seksu pielęgniarki i księdza jest dziecko-zombie, które Lionel stara się traktować normalnie i wychodzi z nim na plac zabaw. Jego wujek odkrył trupy i chce po śmierci matki przejąć majątek, szantażuje Lionela, ze inaczej zgłosi morderstwo. Lionel nie ma wyjścia i zgadza się. Do domu przychodzi mnóstwo ludzi i organizują z tego powodu wielki bal. Niestety trupy znajdują drogę ucieczki i gryzą wszystkich, przez co dom zamienia sie w żywy cmentarz. Jest tam również jego ukochana, która próbuje się przed nimi bronić. Lionel za pomocą kosiarki mieli wszystkie zbliżające się trupy. Do tej sceny zużyto ok 300 litrów sztucznej krwi. Nie wystarczy poćwiartować zombie, bo jego wnętrzności także żyją, w filmie widać wciąż żywy kawałek głowy. Wybucha pożar, Lionel i jego sympatia uciekają kominem, lecz przez dach wychodzi mama, zmutowana do tego stopnia, ze jej głowa w ogóle nie przypomina ludzkiej, ma ogromna za przeproszeniem dupę i jakieś 2-3 metry wysokości. Jej brzuch otwiera się i pochłania Lionela, lecz udaje mu się wyjść i uciec z dziewczyna. Przyjeżdża straż pożarna, a para w zakrwawionych ubraniach zadowolona odchodzi.

Gość lala Chucky
to jest film czy co ? jaki tytuł to ma