Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ból podczas seksu. Pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość

cześć, mam pewien problem. Istotnie mój mężczyzna jest hojnie obdarzonym, mianowicie ma bardzo grubego członka17cm+ i dość długiego. a teraz przechodząć do sedna kochaliśmy się już pare razy, na początku był idealny i wypełniał mnie całą ale mało pamiętam z tego wieczoru % i chyba nie tylko, przy kolejnych próbach współżycia prawie zawsze zamiast przyjemności odczuwałam ból i trochę się zniechęciłam. dodam że miałam ich już paru w swoim życiu i nigdy jeszcze nie miałam takiego problemu. jesteśmy ze sobą i bardzo go kocham ale nie wyobrażąm sobie związku bez sexu

Gość gość
zerwij z nim weź faceta z mikrusem

Gość gość
Ja też mam 17 cm. Jeżeli nie mieści się swobodnie cały, to należy włożyć tylko część. Tyle ile może wejść.

Gość gość
pochwa dziewczyn jest przystosowana do przyjecia mikrusa

Gość gość
mój ma 20cm i gruby....ale zawsze mnie podnieca, pieści, czeka aż będą mokra i się rozluźni i wkłada najpierw trochę .... jak jestem przed orgazmem to już wchodzi cały i jest zajefajnie. No na sucho niech ci takiego k****a nie wkłada.

Gość gość
Duże penisy to katorga dla dziewczyny bóle jak na porodówce

Gość gość
on ma 20cm długości i obwód to delikatnie ponad 17 cm. pierwszym razem byłam tak mokra że sie ze mnie lało i był dopasowany idealnie był to wtedy najlepszy seks chiałabym to przeżywać cały czas. żel nawilżający pomożę?

Gość gość
gość dziś tak sie tłumacz kaleko z dużym fiutkiem my kobiety nie lubimy duże penisy bo sprawiają ból i nasze psioszka przyjmie max 15 cm