Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość górska

Lubicie Tatry? Wasze ulubione miejsca?

Polecane posty

Gość górska

Ja je pokochalam. Niedlugo jade i juz planuje wedrowki. Gdzie wybrac sie zima? Macie ulubione miejsca?

Gość gość
Tatry są niedobre. Lepsze są specjale.

Gość gość
Jestem chyba mało oryginalna gdyź moim ulubionym miejscem jest Zakopane, ale jeździliśmy kiedyś w Tatry Słowackie jak Tarzańska Łomnica czy Stary Smokowiec też jest tam super

Gość gość
Tatry są chyba najpiękniejszym miejscem w Polsce. W zeszłą zimę byłam w Bukowinie Tatrzańskiej w pensjonacie www.pensjonatorlik.pl i polecam wam to miejsce. Piękna i spokojna okolica. Do tego sam pensjonat jest bardzo dobrze prowadzony i warto się tam zatrzymać.

Gość jestem gość
Zakopane i Bukowina to Tatry???? Tatry zaczynają się powyżej Murowańca, MOK-a. To dla mnie jedne z najpiękniejszych gór na świecie. A widziałem dużo. Jestem co roku na kilka dni. Ostre 10godzinne wyprawy, nocleg koniecznie w schronisku. W Zakopanem można co najwyżej wypić piwo.

Gość gość
W temacie bukowiny to ja uwielbiam tam jeździć i staram się bywać tam co roku. Najczęściej kwateruję się w willi Litka, która ma bardzo ciekawą historie www.litka.com.pl. Warto wejść na stronę i zapoznać się z ofertą cenową i nie tylko.... w Litce odpoczniecie na 100%.