Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

jak sie odkochać

Polecane posty

Gość gość
Won hejterze!

Gość gość
Ale ona nie jest twoja wlasnosc.chce sobie ulozyc zycie.nie chce cie znac.chce zyc w swiecie w ktorym nie zna ciebie.zatruwasz jej swiat.to jest stalking.

Ale przez to nie mogę pokochać nikogo inne i cały czas jestem nieszczesliwy co ja mam robić bo jedynie co widze na teraz to samobójstwo

Gość gość
Odpuszczam :classic_cool: pacjent z silnymi zaburzeniami.

Gość gość
Zjedz karpia.moze jakas osc ci w gardle utkwi :-D teraz chcesz ja wziac na litosc?

Gość gość
Biedny misio :(

Gość gość
Ona tez chce byc szczesliwa .ale bez ciebie.

wiem o tym bo ją skrzywdziłem i dlatego zapytałem jak przestać ją kochać bo do póki będzie uczucie do niej to nikogo innego nie pokocham chciałbym umrzęć ale wiem że to nie takie proste

Gość gość
Nie da się przestać kochać a jak ją skrzywdziłeś to teraz cierp,mam nadzieję,że Ci oddała to co jej zafundowałeś :P

Kiedy ja się zakochałem, bo wydawała mi się taka idealna :( i żadnej innej nie umiem pokochać

Gość gość
No to teraz już wiesz, ze nie jest idealna wiec przestan kochac.

Gość gość
Neptyk,spokojnie panienko :classic_cool: zachowuj się,niewiasta tu jest :D

Ale to nie tak łatwo o niej zapomnieć a ciągnie się już to pół roku :( Najlepsze to dla mnie było by pocięcie się

18:31 dwie niewiasty :D ja i Rysiu dziś rozpacza jak dziewczyna nie wiem jak go pocieszyć Neptyk jak w słusznym celu to można :D

Gość gość
Uważaj bo może sie pociagnąc jeszcze kilka takich półroków. Cięcie to głupota, lepiej się otruj :P

Gość gość
gośćAgata nie wiesz jak? z liscia mu walnij! :D

M odezwała się do mnie bo chciała pogadać co to nagle zmieniło moje zachowanie i czy możemy nadal mimo wszystko się przyjaznić. To jej tym razem powiedziałem o co chodzi w prost, że miała być tylko lekarstwem na moje złamane serce i miała wypełnić puste, bo kilka miesięcy wczesniej poznałem na pewnym forum dziewczynę z którą popisałem 2 dni na gg, ale ona odeszła bez słowa a ja już zdąrzyłem się zakochać i kocham ją do tej pory, i nie potrafię z tym walczyć więc nikogo innego nie będę umiał pokochać :o Myslała że sobie jaja, ale potem stwierdziła że jestem żalosny i psychiczny. Lecz po jakiś czasie się odezwała znowu i powiedziała że trochę odbiera powagę mojej sytuacji i że mi trzeba pomóc bo żyć tak nie mogę... Nie powiedziałem jej że chodzi o kafeterie bo nie chcem aby tu trafiła, ale ona ma dużo racji... nigdy bym nie wlazł pewnego czerwcowego wieczoru na kafe gdybym wiedział jak to sie rozwinie :(

Gość gość
Spoko ja lepszy nie jestem :classic_cool: poprawie mu z pół obrotu :D

Nie biję ludzi ani zwierząt ani innych stworów :D przemoc jest zła haha Rysiu nie tnij sie ani nie wieszaj. Jak masz depresję udaj sie do specjalisty są różne tabletki szczęścia.

Gość gość
np tabletki gwałtu :D :D :D