Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odkąd zaczęłam przyjmować magnez rozpuszczalny z Lidla to trzesie mi sie powieka

Polecane posty

Gość gość

drga mi powieka! dziwne, bo od magnezu, wlasnie powinna nie drgaz, wcześniej mi nie drgala wcale, a zaczela odkad biore ten sumplement diety :O biore tez multiwitaminę z tej serii i boje się, że wyplucze mi wszystkie witaminy z organizmu skoro tak to działa :O

Gość gość
mi przed chwila posladki tak zadrgały, że az podskoczyłam na kanapie :(

Jaki bełkot:P.To kara za głupotę:P.Magnez rozpuścić się może najwyżej w innym metalu w wysokiej temperaturze:D.Prawdziwy magnez ulega reakcji i tworzy się z niego w żołądku chlorek magnezowy:P.Ja co prawda nie mam magnezu ale tlenek magnezowy-nic od niego mi nie drga:P.Zrób zdjęcie pudła i dokładnego opisu to sprawdzę co to za syf:P.Bo to na pewno nie magnez:D.Podejrzewam że to groźna trucizna a nie magnez:P.

Gość gość
wyliż mi doopę mun ty cwelu!!!

Gość gość
to magnez firmy Optisama albo Optisana, no wybacz, ja nie jestem chemikiem i nie rozumiem nic z tego co piszesz, ale miałam nadzieje, ze takie rozpuszczalne pastylki jak nie pomogą to chociaż nie zaszkodzą, a tu jednak zaszkodziły, a z tym tylkiem - to możesz zacząć twerkowac :D

Gość hna
jest to dziwne zjawisko z tego względu, że po stosowaniu magnezu drganie powieki powinno zostać zniwelowane być może niebierzesz suplement Nie lek polecam ci http://www.magvit.com.pl/ jest bardzo optymalny dla osób z młodym wieku jakiś średnim wieku, a w dodatku ma dodatek witaminy B sześć w swoim składzie ograniczy również że picie kawy oraz herbaty ponieważ właśnie stosowanie tych produktów żywnościowych obniża naszą zawartość magnezu.