Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćAgata

Kto dostał rózgę pod choinkę

Polecane posty

Gość asiutka   1999
Jeśli dobrze idzie Ci nauka to może i dobry pomysł

Gość asiutka   1999
Czyli chcesz się czymś oprócz pracy zająć

Gość gość
Asiutka, marzę o twojej ogolonej pachnącej pipce, wiesz o tym ?

19:38 dokładnie tak czuje,że życie przepływa mi przez palce :D Ty masz tenis i pływanie a ja ze sportu tylko rower i joga ale sporadycznie :D

Gość gość
Dodaję do ulubionych :P xd

Gość gość
Asiutka, a masz motylka, czy bułkę ?

Gość gość
Klikasz na serduszko:)

Gość asiutka   1999
Biegam też.

Gość gość
W pupę czy tzipke?

19:47 dzięki Asiutka zazdroszczę Oo Broken Wesołych świąt Tygrysku. Bronek wrócił z poszarpanym uchem i po nowym roku idziemy wykastrować. Jeszcze si waham bo troche mi go szkoda ale bardzo sie martwie jak znika

Gość asiutka   1999
Nie wiem czy jest czego zazdrościć

Broken mijałyśmy sie chyba ostatnio dłużej mnie nie było miałam zapierdziel :D sorry,że pytam ale za co rózga jak Ty Aniołem jesteś :D i możesz mi napisać kto to ten/ta/to HIM? Podobno to ja jestem :D dziś już dwa razy ktoś mnie tak nazwał :D

Moja koleżanka wykastrowala kiedyś kota, to sie spasł jak świnka i zrobil sie leniwy, tylko leżał w domu, a potem na cos zachorował i zdechł. Nic już tego kota po tym zabiegu nie było. Jest w ogóle wiele minusów takiej kastracji, tego ci lekarz nie powiedzial, bo jego zadaniem jest maksymalne ograniczenie wzrostu populacji kotów.

Asiutka jest. Ja sie nie mogę zebrać do biegania już 2 lata :D nawet dres i buty kupiłam w tym celu i leżą w szafie :D

Poza tym kocur to jest kocur, on ma rywalizować z innymi o samice. Jestem przeciwny robieniu z koguta, indyka. A, i jeszcze jedno, jak jest kotka to wiadomo, że się sterylizuje, żeby nie przynosiła co chwilę nowego miotu, ale kot ? Zostaw go taki jak go natura stworzyła.

Broken Ty i żonaci mężczyźni? Nie wierzę hah mogę zaświadczyć u Gwiazdora,że byłaś najgrzeczniejszym tygrysem na świecie w tym roku Katowice po tym co mi wczoraj napisałeś,że przyjaciół sie nie kaleczy muszę sie zastanowić. Zaraz poczytam o kastracji :(

Gość asiutka   1999
Agata, to musisz w końcu pierwszy raz iść biegać najlepiej z kimś

Weterynarz już mnie ostatnim razem razem namawiał jak byłam w listopadzie jak złapał jakąś bakterię,że po sterylizacji nie będzie sie szwendał i będzie spokojny. Z drugiej strony to dziki kot nie z hodowli. Może macie racje. Szkoda mi go strasznie

Kat0wice, no coś Ty:( Kocica ma rodzić słodkie kociątka:) x Agata, dzięki, będziesz jedynym świadkiem, przeciw dowodowi w postaci pranych przez żony mężowych koszul z moją szminką:(

ale dzikiego kocura nie udomowisz, nawet jak mu jaja obetniesz. Zmieni sie tylko jego gospodarka hormonalna, a szwedał sie i tak bedzie i bedzie dostawał tylko lanie od innych samcow, bo juz będzie pisdą bez jaj i testosteronu.