Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna121980

On na mnie nie zasluguje.

Polecane posty

Gość Katarzyna121980

Witam jest mi bardzo przykro bo mój związek 10 letni nie ma już przyszlosci, brak szacunku że strony partnera zostawił mnie na święta, nie nawiedzić mojej rodziny nie wiem za co a ja kobieta z szacunkiem do niego jego rodziny zrobię wszystko opłace rachunki zajmę się domem remontem praca zawodowa a on nic obraził się że poszłam sama na wigilię do rodziców bo on że mną powiedział że nie pójdzie . Wiem że on nikogo nie ma nie wiem co zrobić czy się spakować i wynieść się do rodziców by to wszystko przemyśleć pomóżcie

Gość gość
Sama zrobilas diagnoze swojego zwiazku.Wychodzi na to,ze ty jestes dawca a on biorca. Jesli nie ma dzieci to po co byc z takim egoista i szantazysta?

Gość gość
Jak nie masz z nim dzieci jestes wolna jak ptak jak masz to większy problem

Gość gość
Kto i kogo zostawił? Kto i kogo wybrał? W doli i w niedoli..... Tak trudno przyznać się do własnych wyborów?

Gość matrony
Wpadłam na Twój post przypadkiem. Ostatnio czytałam krótki, ale dosyć rozjaśniający wszystko tekst o miłości. Możesz sobie zajrzeć jak chcesz. Jestem pewna, że dużo ci uświadomi. http://matrony.pl/5-etapow-milosci-dlaczego-m nostwo-par-wymieka-na-trzecim/ Jednym słowem miłość tak wygląda.....