Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ożeniłem się dla seksu

Polecane posty

Gość gość

Tak na prawdę to moja żona ani mnie nie denerwuje, ani nie jestem z nią szczęśliwy, jest mi po prostu obojętna. Łączy nas tylko dwuletnia córka. Od początku nie było między nami uczucia, ożeniłem się z nią w sumie, tylko żeby mieć sex. Zrobiłem to z niesprawiedliwości społecznej, bo gdybym miał taki namiar sexu jak nawet najbrzydsza kobieta, to nie wchodziłbym w jakikolwiek związek, przynajmniej do 45 roku życia. Nic nie czuje ani do żony, ani do córki, boję się tylko że żona mnie zostawi i nie będę miał sexu wogóle.

Gość gość
dziwię się, że są jeszcze na świecie tacy ludzie, którzy żenią się dla seksu...oj dziwię się. Istne średniowiecze.

Gość gość
No co zrobić, jak przeciętny facet nie ma dostępu do sexu z kim chce

Gość gość
z kim chce pewnie nie, ale KOGOŚ może sobie znaleźć nawet przeciętny facet. Nie musi od razu się żenić.:)

Gość jak można tego nie wiedzieć
buahahahaha, ożenić się dla seksu to idotyzm tysiąclecia, bo każdy wie że po ślubie będzie coraz MNIEJ seksu a nie coraz więcej, autor to pustak i DEBIL

Gość gość
słabo...

Gość gość
to ci zostaje sie tylko modlić o łaskę miłości do zony pros boga by zesłał miłosc do własnej zony i dzieci

Gość gość
Żadnej się nie da znaleźć do seksu, nawet te grube i brzydkie mają mega wymagania, na szczęście moja żona jest całkiem ładna i nie zamierzam jej stracić a z drugiej strony jestem coraz bardziej sfrustrowany