Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety lecą na pewnych siebie bezmózgów, którzy są niewrażliwi

Polecane posty

Gość gość
Po lądzie wciąż rozglądasz się główkując Chcesz zdać fizykę i doktorat masz I w ten żałosny sposób się ratując Źle interpretujesz chłopcze zamiar nasz Ty myślisz, że są związkiem tylko związki Które związkiem nazywać chce twój świat Lecz jeśli wyjrzysz chłopie na ulicę Dowiesz się zbyt przykrych prawd zj******h prawd To nie doktor laski roocha w księżycową noc Lecz tępy dres posuwa je wciąż rad Czy wiesz czemu drogi chłopcze tak się dzieje? Bo on wzrost wysoki oraz mięśnie ma Bo on wzrost wysoki oraz mięśnie ma

Gość gość
Co tam kobiety? Jak się dzisiaj w drodze do domu/po zakupy/ do miasta/roboty oglądało za tępymi, wyluzowanymi ciachami z włoskami sterczącymi do góry? Fajnie? Pożerałyście wzrokiem bezmózgich, luźnych, ekstrawertycznych durniów, bez jakiejkolwiek wrażliwości?

Gość matrony
Wpadłam na Twój post przypadkiem. Ostatnio czytałam krótki, ale dosyć rozjaśniający wszystko tekst o miłości. Możesz sobie zajrzeć jak chcesz. Jestem pewna, że dużo ci uświadomi. http://matrony.pl/5-etapow-milosci-dlaczego-m nostwo-par-wymieka-na-trzecim/ Jednym słowem miłość tak wygląda.....

Gość gość
na co ty się chłopie obrażasz? To mechanizm ewolucyjny, kobieta miała szansę przeżycia u boku silnego, agresywnego potrafiącego się bić. U boku cichego wrażliwca-pierdoły czekała ją tylko śmierć głodowa. Ciesz się, że mamy XXI wiek, bo tutaj już nie musisz walczyć fizycznie o zasoby i cichy wrażliwiec może mając mózg sprawny stać się atrakcyjny poprzez rozwijanie swoich zasobów.

Gość gość
Tak, ale teraz kobiety czeka katastrofa u boku agresora, czasy są inne, nie ma zapotrzebowania na agresję a agresywny facet z racji tego że jest tępy i nie może używać swojej agresji maltretuje kobiety i dzieci

Gość gość
13:23 Właśnie o to się obrażam. Mamy XXI wiek, a kobiece prymitywne mózgi przez stagnację ewolucyjną, wynikającą z bierności i nieróbstwa pozostały w epoce kamienia łupanego i nadal gloryfikują prymitywizm z tępotą, a to w dzisiejszych czasach jest katastrofalne i tworzy dysonans. Praktycznie całe zło, patologia etc. wynika dziś z działalności kobiet i ich wyborów. Ja nauczony jestem, że zło powinno się zwalczać i tępić, a skoro jego przyczyną pierwotną są kobiety i ich prymitywne mózgi to na tym trzeba się skupić.

Gość gość
Kobiety lecą na WYLUZOWANYCH DURNIÓW!

Gość gość
Smutne to, ale niestety prawdziwe

Gość gość
Ale to jest debil. Dziwie sie wam że z tym tepakiem w ogóle gadacie. To jakiś psychol