Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa zawsze najlepsza

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż uważa że tesciowa najlepiej gotuję, do teściowej mam chodzić po przepisy, mam się jej pytać jak przyprawić bo ona wie najlepiej. Czy któraś się z tym spotkała? Mieszkamy z tesciami. ..

Gość gość
Kazdy mamisynek Tak uwaza.po chuj siedzisz tam?

Gość gość
Siedzę tu bo mam wszystko ( może nie zupełnie ) ; przystojnego faceta , który okazuje miłość , niezły zarobek, duży dom.. Tylko mąż widzi w teściowej idealną kobietę, a ja wg niego muszę się dużo nauczyć..

Gość gość
maz ma racje,naucz sie od jego mamy gotowac i tez cie pochwali za dobry obiad czy ciasto.w czym problem?

Gość gość
idz do tesciowej spytac w jakiej pozycji masz zadowalac seksualnie synusia zapewne dopieszczala go recznie zanim poznal ciebie :D

Gość gość
hahaha, dobre powyzej:D

Gość gość
macie wspolna kuchnie czy osobno? facet chyba troche maminsynkowaty

Gość gość
Jeśli nie masz pojęcia o gotowaniu,lub gotujesz słabo to chyba nie jest wstydem podpatrzeć teściową i nauczyć się. Jeśli ci zle to nie rozumiem czemu nie przyjęła cie matka byś zamieszkała u niej po ślubie.Leciałaś na spadek po teściowej?:) chyba tak bo nic innego mi do głowy nie przychodzi.

Gość gość
Moj facet też uważa,że jego mama czy siostra lepiej gotują ode mnie. Z nimi żył przez wiele lat a ze mną dopiero od 3 lat. Uczę się gotować od jego siostry tzn podobnie przyprawiać:)