Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieszczoty i ich konsekwencje

Polecane posty

Gość gość

Może i dla was głupie pytanie i w środku możecie ze mnie się śmiać ile chcecie jednak proszę o odpowiedź. Poniosło mnie trochę z chłopakiem w świąteczny wieczór i zaczęliśmy namiętnie okazywać sobie czułość. Byliśmy całkowicie ubrani - ja bielizna, rajstopy, sukienka, on całkowicie bielizna, spodnie . Namiętnie się całowaliśmy, dotykaliśmy si wzajemnie, po piersiach, miejscach intymnych - ja w sumie jego nie, ale on mnie tak - przez rajstopy i bieliznę, byłam podniecona więc miałam trochę mokro, jednak od dotykał mnie przez chwilę, palcem, przez ubranie, potem mógł się o mnie gdzieś otrzeć korkiem, jednak no wszystko w ubraniach. Nie miałam kontaktu ze spermą, do wytrysku raczej nie doszło, chyba, ze w spodniach. Po opisie sytuacji mam pytania... to normalne jeśli po pieszczotach mnie bolą piersi? W tej sytuacji jest jakieś ryzyko ciąży? Nawet jeśli byłam w okresie dni płodnych. Wiem, że może pisanie na forum nie jest najlepszym rozwiązaniem, ale nic lepszego ni przyszło mi do głowy. Proszę o odpowiedzi, a nie hejty - jestem młodą osoba, zupełnie niedoświadczoną, jak widać - pozdrawiam.

Gość gość
W takiej sytuacji nie ma żadnego ryzyka ciąży. Na 100% nie jesteś w ciąży i niepotrzebnie się denerwujesz :)

Gość gość
Ciąża przez ubranie jest niemożliwa?

Gość gość
Pisałaś już to samo.. po co tyle?? Jest możliwy ale szybciej 10 razy pod rząd trafisz 6 w totka.. plemniki muszą znaleźć się w twojej pochwie zywe. A to trudno przez ubranie. Poczytaj o żywotności plenikow. W jakich warunkach, temp itp.

Gość gość
Znów ta sama gimbaza pisze :)