Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hellool

Kidyś jak HIM miała profil na fotce to napisałem do kilku typów co rwali do niej

Polecane posty

Gość hellool

Podałem im jej zdjecia z zapodaj z tymi obrzydliwymi naleśnikami :D:D:D Daje słowo honoru, że to zrobiłem. Jeden mi tylko odpisał i podziekował, że mu powiedziałem kto to jest :D

Gość gość
hahaha dobry numer kotarbuś :D

Gość gość
I tak nie przebijesz tego jakie katusze przechodziła inna, chyba największa dziwa kafe, Noxa :P Poza tym takimi akcjami robisz jej tylko good PR... Kto siedzi na fotce? Wszelkiej maści roochacze, zboki i onany, ich nie obchodzi że ta pipa ma nasrane pod kopułą, ważne że jest cyc i mogą rozpędzić skórę ;-)

Gość gość
Noxelli nie znam, ale wiem, że kilka razy w przeciągu roku pisałeś do mnie, że jest gorsza niz to patologiczne ścierwo ludzkie HIM. A z PR\em ma tte wógo ile mają politmówieniem prawdy :) Cisnę tą gwałcone roochadełko, bo koorwy nienawidzę i ją tu zniszcze, to jest cel moich postów. Ta koorwa nie będzie tu miala życia!

Gość gość
Jestem pewna że magia działa ale trzeba być cierpliwym. Sama czekałam 5 miesięcy ale w końcu chłopak wrócił. Wybrałam białą magię ze strony http://magia-anielska.pl i mogę polecić.