Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Południowy wiatr

O co chodzi z dziewczyną?

Polecane posty

Znam z widzenia bardzo ładną kobietę. Nie mogę jednak za bardzo rozgryźć jej zachowania. Jakiś czas temu zaczęliśmy pozdrawiać się nawzajem słowami dzień dobry z bardzo uroczym uśmiechem na jej twarzy. Na mojej to nie wiem ale podejrzewam że też bo pozytywny ze mnie człowiek. Pewnie już dawno bym zagadał do owej piękności gdyby nie "dziwne" przynajmniej z mojego punktu widzenia jej zachowanie. Nagle z dnia na dzień stałem się przezroczysty. Jak znajdujemy się na linii strzału zawsze coś jest "mega interesującego z prawej strony lub z lewej". Normalnie udaje że mnie nie widzi. O co tutaj biega?

Gość Madziusiątko
Może nie widzi, bo może trochę ślepa jest z daleka albo oboje coś do siebie macie, ale nie jesteście pewni siebie albo też jakieś odczucia ambiwalentne względem siebie macie (ani dobre, ani złe), bo np. o coś wam z przeszłości chodzi czy coś w tym stylu. A może się krępujecie siebie, bo w necie to niby hojraki z Was a tak to tak może się siebie obawiacie, bo w realu to trochę inaczej się zachoiwujecie.

Gość gość
* chojraki