Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie że są kobiety które lecą tylko na szmal

Polecane posty

Gość gość

Wydaje mi się to nieprawdopodobne. Ale moja matka taka jest, potrafiła porzucić meża i dwójke dzieci bo kochanek miał więcej pieniędzy, potem mnie swatała z jakimś starym bogatym capem. Kiepsko skończyła bo kochanek ją wydymał i porzucil. Skąd się biorą takie prymitywne, wyrachowane baby, które nie marzą o miłości? Boję się ze moje dziecko odziedziczy geny po niej

Gość kasa max
prawie każda leci ma kase, nawet jak temu przeczy, baby to hipokrytki

Gość gość
Nigdy nie leciałam na kasę, zawsze podobali mi się wrażliwcy jeżdżący tramwajami.

Gość gość
Ja też nigdy nie patrzyłam na kasę.Moja matka bardzo, wiecznie wymagała luksusowych prezentów bez okazji. W końcu skończyła sama bo pieknoscia nie jest, nic soba nie prezentuje i bardzo dobrze. Moja ciocia jest normalna a córkę ma materialistke. Pamiętam jak za czasów nastoletnich mówiła że będzie miała bogatego męża.I dorwala jakiegoś ciecia, lysiejacego kurdupla ,bogaty nie jest , zarabia 5 tys. u kogos. Ale jaka dumna jest. Na mnie on wrazenia nie robi i zastanawiam sie co trzeba miec w gloqie zeby leciec na kase.Jak juz nie ma sie wyboru i trafi się np 2 facetow do wyboru, nic nie czujemy do nich ale jeden ma lepsZe warunki to wiadomo kazdy patrzy na wygodę. Faceci lecą na wygląd i jakos nie widzą w tym nic zlego.Jak nie ma miłości to bierZe się co jest ale nigdy nie zakladalam zeby miec bogatego czy innego.

Gość gość
To w genach siedzi, nie chcę urodzić takiego potwora. Moja matka też nic sobą nie reprezentowała, ani urody ani zawodu. Zwytłuk pazerny tłuk