Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nawrot depresji.co robic ?

Polecane posty

Gość gość

Hej,potrzebuje pomocy... od ponad 4 miesiecy biore leki na depresje,od prawie samego poczatku ich brania bylo lepiej,ale od ponad 2 tygodni jest znowu bardzo zle.Nie az tak zle jak zanim zaczelam je brac,ale malo juz brakuje.Mam jeszcze 2 listki tego leku,czyli na jeszcze miesiac,czy powinnam isc do lekarza wczesniej i moze zmienic lek,czy wylykac do konca i dopiero wtedy pojsc?

Gość gość
idz do lekarza, nie pisz na forum bo ciezko Ci pomoc, zwlaszcza tutaj. jezeli czujesz ze nawraca biegnij do lekarza, depresja jest podstepna.

Gość biznes medyczny
od czego ta depresja? lecz przyczyny a nie skutki przykrywaj "lekami". Farmaceutyka tylko cię zabija, odstaw to gòwno

Gość gość
nie wiem od czego,zaczelo sie kilka lat temu,mialam kilku-kilkunasto dniowe okresy zlego nastroju,pozniej to jakos samo minelo.Wszystko wrocilo po rozstaniu z chlopakiem,to juz ponad rok a ja nie moge dojsc do siebie,poza tym nie praktycznie nikogo na kogo moge liczyc,mialam tylko jego,nie interesuje mnie kontakt z innymi ludzmi,nie mam ochote na rozmowe z kimkolwiek,nic mnie juz nie cieszy,nie potrafie juz tego stanu zwalczac ani sie oszukiwac,ze nic mi nie jest

Gość gość
boze odchodza ikony naszego dziecinstwa. rocznikowo jak nasi rodzice. juz nic nie jest stałe pewne. czlowiek traci bezpieczny grunt pod nogami. okropne uczucie, czujesz sie tak staro. jak to juz ich nie ma. nastepni bedziemy my;/ chuyowo nie.

Gość gość
Zacznij cwiczyc wychodzic do ludzi znajdz jakies zainteresowanie. Walcz o siebie. Jesli ty sama nie chcesz to nikt ci nie pomoze.

Gość gość
zamij sie soba ch..u

Gość pokolenie pokemon
gość dziś masz problemy umysłowe, pokolenie pokemon

Gość |gość|
Gugle: Tyrozyna depresja wiki Uzupełnijaj w jedzeniu. Bo w proszku łatwo zrobić sobie psycho-odlot. Dobrze się odżywiaj. Zwyczajnie. Ale antyzapalnie, antybakteryjnie i tonizująco. Zero diet cud. Poguglaj też: zwiększenie serotoniny w naturalny sposób Ogólnie nie chcę robić nadziej bo to prawda że przez internet ciężko pomóc, ale skoro tabsy nie pomagają, to guglaj też: depresja pepsieliot Witaminy B (nadmiar bodaj niacyny to wysypka), kwas foliowy są ważne. Zrób też wszelkie możliwe badania tarczycy naraz.

Gość |gość|
Wszystko pomału. Tym odstawianie tabsów (gdyby Ci depresja minęła). Pory dawkowania trzymać. Dawki bardzo powoli zmniejszać, bo jak odstawisz za szybko do nawrót depresji. Wiesz, tak jest ze wszystkim. Jak by ktoś nagle odstawił tabsy na coś, to to coś nawraca, albo się zaostrza bo organizm był przyzwyczajony do wspomaganiami tabsami. Acz nie każdy tak ma. Różnie ludzie reagują.

Gość |gość|
Errata: Wszystko pomału. Tym bardziej odstawianie tabsów (gdyby Ci depresja minęła).

Gość gość5555
Idz do lekarza